Právě vysíláme

„Dokud nás smrt nerozdělí“ platí pro ukrajinský pár dvojnásob. Je k sobě už měsíce připoutaný

28. května 2021 9:10
„Dokud nás smrt nerozdělí“ platí pro ukrajinský pár dvojnásob. Je k sobě už měsíce připoutaný

Vztahovou krizi se ukrajinská dvojice rozhodla řešit zcela netradičně. Spoutala si navzájem ruce a už tři měsíce spolu tráví každou sekundu svého života. Fotografiemi z unikátního soužití nyní plní své sociální sítě.

Vztah třiatřicetiletého Alexandra Kudlaye a jeho o pět let mladší partnerky Viktorie Pustovitové začal před několika měsíci procházet krizí. Pár se neustále hádal a zdálo se, že dvojice půjde brzy od sebe. Ta se ale rozhodla o svou lásku zabojovat a na Valentýna se k sobě spoutala.

Se spoutanýma rukama žije pár už tři měsíce a o své poznatky se dennodenně dělí s příznivci na sociálních sítích. „Co se komfortu týče, každý den nám to vadí méně a méně,“ uvedl Kudlay pro Reuters.

S přítelkyní žije v bytě ve městě Kharkiv. Přiznává, že když s nápadem přišel, Viktorie ho chtěla opustit. „Dříve jsme se každý týden jednou nebo dvakrát rozešli. Když během jedné hádky prohlásila, že mě opět opustí, odpověděl jsem jí: ‚Pak se k tobě připoutám.‘“

 

Na to mu dívka zavěsila telefon, později ale na nápad kývla. Více než tři měsíce spolu pár nyní tráví každou sekundu. „Miluju ho, proto jsem se rozhodla do toho jít. Řekla jsem si, že to bude zajímavá zkušenost. Přinese to do mého života nové emoce, které jsem předtím nezažila,“ uvedla Pustovitová.

Po několika měsících, kdy je dvojice spoutaná, uvádí, že jí netradiční řešení pomohlo krizi zažehnat. „Hádky mezi námi nezmizely, stále tam jsou a nerozumíme si ve spoustě věcí. Ale teď už spolu vždy jen nějaký čas nemluvíme, dříve si jeden z nás sbalil kufry a odešel,“ uvedl Kudlay.

Zdroj: Reuters, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat