Právě vysíláme

Dominik Feri se vrací na sociální sítě, stěžuje si na rok 2023

3. ledna 2024 9:10
Dominik Feri se vrací na sociální sítě, stěžuje si na rok 2023

Bývalý politik Dominik Feri hlásí návrat na sociální sítě. Jeho příznivci ho nově mohou sledovat na Threads, což má být jakási obdoba twitteru. „Kdyby byl tenhle rok ryba, tak ji hodím zpátky,“ zní jeho první příspěvek.

Dominik Feri patřil ještě před dvěma lety k nejsledovanějším českým osobnostem na instagramu. Pro mladé lidi byl vzorem a zdálo se, že na poli politiky ho čeká velká budoucnost. Jenže pak se na něj sesypala obvinění ze znásilnění a rázem Feri přišel o svou kariéru, a navíc skončil s trestními obviněními na krku.

Čísla na instagramu mu klesla, a i on se od něj distancoval. Na začátku minulého roku sice sdílel pár okamžiků ze svého života, v posledních měsících se ale držel v ústraní. Se začátkem nového roku se však rozhodl alespoň částečně na sítě vrátit. Založil si účet na Threads, tedy což, je obdoba twitteru od instagramu, a rovnou napsal první příspěvek.

„Kdyby byl tenhle rok ryba, tak ji hodím zpátky,“ stěžoval si v něm na uplynulé měsíce. A to veřejnost nenechala bez odezvy. „Doslova drž h *bu, kre * *ne. Zatím máš tři roky, tak šoupej nohama,“ napsal Jiří.

Narážel tak na výsledek podzimního soudního líčení, kdy Feri dostal tři roky ve vězení s ostrahou. Aktuálně čeká na výsledek odvolacího soudu. Jeho datum zatím není známé.

Zda bude i po podobných reakcí dále „tweetovat“, zůstává otázkou. Ve svém biu si nicméně Feri uveřejnil odkaz na video, v němž je slyšet jeho závěrečná část obhajoby u soudu.

Články, které by tě mohly zajímat