Právě vysíláme

Dominika Myslivcová končí v Like House, nahradí ji herečka z filmů pro dospělé

21. března 2022 13:10
Dominika Myslivcová končí v Like House, nahradí ji herečka z filmů pro dospělé

Dominika Myslivcová opustila po třech týdnech ve vile reality show Like House. Podobně jako u Agáty Hanychové byl její konec předem domluvený. Nahradí ji influencerka a DJka Silvia Dellai, bývalá hvězda filmů pro dospělé.

Ve vile se nestačila ani pořádně ohřát a už ji opouští. Podle Super.cz influencerka Dominika Myslivcová končí po třech týdnech v Like House. Délka její účasti v pořadu byla předem naplánovaná, Prima už dokonce zveřejnila jméno její náhradnice. Odchází tak podobně jako Agáta Hanychová, která byla jednou ze soutěžících ve druhé sérii. Ta hledala ospravedlnění v mateřských povinnostech.

„Budou mi chybět, věřím, že naše přátelství neskončí mým odchodem z vily,“ uvedla influencerka s tím, že doufá, že všechny účastníky uvidí na společné víkendové grilovačce. Jak napsala na svůj Instagram, natáčení si velmi užívala. „Venku jsem tak nějak neustále něco řešila. Do toho ještě moje velké stěhování. No, nikdy by mě nenapadlo, že se tady nabiju pozitivní energií víc než na Maledivách.“ Dodala zároveň, že ve vile i díky výrazně mladším soutěžícím omládla nejméně o deset let.

Místo po MyslivcovéLike House zaujme bývalá hvězda filmů pro dospělé Silvia Dellai. Momentálně z ní je DJka a influencerka. Zároveň se věnuje bojovým sportům, letos nastoupila do zápasu v rámci akce Clash Of The Stars, které se zúčastnili i další influenceři. Mezi nimi i Datel z první řady pořadu.

Články, které by tě mohly zajímat