Právě vysíláme

Dominika Myslivcová uspořádala obrovskou oslavu, kde odtajnila pohlaví miminka

15. května 2023 10:01
Dominika Myslivcová uspořádala obrovskou oslavu, kde odtajnila pohlaví miminka

Infleuncerka Dominika Myslivcová je v 6. měsíci těhotenství a nyní zjistila, zda čeká holčičku, nebo kluka. A jak uvedla, byl to pro ní šok. 

 Pokud jste uživateli instagramu, určitě jste už zaznamenali oslavu pod názvem “baby shower”. Jedná se párty pro nastávající maminku, na které se obvykle odhaluje pohlaví miminka. Baby shower je u některých nastávajících rodiček naprostou nutností. Pro druhé se zase jedná o zbytečnou věc, která má jen sloužit pro sběr lajků. 

Dominika Myslivcová se řadí do první skupiny maminek a uspořádala opravdu velkou oslavu. Ve velkém stylu pak i odtajnila pohlaví dítěte. Když  tedy do vzduchu vystřelil ohňostroj modré barvy, všem bylo jasné, že Myslivcova čeká chlapečka. A zatímco se Dominičin přítel Zdeněk radoval, samotná nastávající maminka prý byla lehce v šoku, protože se domnívala, že čeká holčičku. „Žila jsem v domnění, že budu mít holčičku. Byla jsem o tom přesvědčená. Všechny babské rady ukazovaly holčičku, čínský kalendář taky ukazoval holku. Myslela jsem si, že to je vtip, když vybouchnul modrý balónek,“ uvedla pro Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat