Právě vysíláme

Dominique Alagia a Honzi Michálek se rozešli, pár tvořili přes dva roky

15. listopadu 2023 12:50
Dominique Alagia a Honzi Michálek se rozešli, pár tvořili přes dva roky

Známá influencerská dvojice Dominique Alagia a Honzi Michálek oznámila rozchod. Jejich vztah se rozpadl po dvou letech, jak ale uvedli, nadále zůstávají přáteli a fanoušci se i v budoucnu mohou těšit na jejich společnou tvorbu.

Vypadalo to, že jejich vztah je naprosto idylický. Zdání ale klame. Influenceři Dominique Alagia a Honzi Michálek oznámili po více než dvou letech vztahu rozchod. „Povedlo se nám zažít tak velkou lásku v tak mladém věku, tolik krásných zážitků, procestovali jsme spolu svět a vy jste toho byli součástí, od našich nejlepších chvil po ty nejslabší,“ uvedl dnes už bývalý pár na svých instagramových profilech.

Za rozpadem vztahu podle jejich vyjádření nestojí nikdo třetí. Spíše se zdá, že láska mezi dvojicí časem vyprchala. „Přemýšleli jsme nad tím dlouhou dobu, zda udělat tak razantní krok, ale myslíme si, že to už bohužel jinak nepůjde,“ stojí v prohlášení.

„Potřebujeme čas. Nerozcházíme se ve zlém, máme spolu rozjeté projekty a rádi bychom je některé i dotáhli do konce. Máme se rádi. Děláme stejnou práci, tak nás společně pravděpodobně někdy ještě uvidíte, ale už jako kamarády. Jako lidi, kteří spolu zažili společné momenty a podporují se nadále,“ zakončila dvojice.

Alagia a Michálek spolu chodili přes dva roky. Po třech měsících vztahu se k sobě sestěhovali, později si pořídili vlastní byt a také pejska.

Články, které by tě mohly zajímat