Právě vysíláme

Dračí žena utratila za proměnu přes 6 milionů. Po tetování očních bulev oslepla

11. července 2022 12:10
Dračí žena utratila za proměnu přes 6 milionů. Po tetování očních bulev oslepla

Australanka Amber Luke patří k ženám, které naprosto podlehly tetování. Na svém těle má již více než 600 malůvek a rozhodně nehodlá přestat. Za svou proměnu v „dračici“ utratila už přes šest milionů korun.

Amber Luke dle svých slov v životě ničeho nelituje. Za svou proměnu v „dračí ženu“ utratila už přes šest milionů korun. Za sebou má stovky hodin prosezených v tetovacích salonech, ale i několik velmi bolestivých procedur, jako je třeba rozpůlení jazyka. To podstoupila dokonce dvakrát, poprvé bez prášků na bolest.

Bez potíží neproběhlo ani vpuštění inkoustu do očních bulev. Po proceduře oslepla na tři dlouhé týdny. I přesto by do toho však šla znovu.

„Poprvé jsem se nechala tetovat, když mi bylo šestnáct. Musela jsem ze sebe vypustit negativní energii, byl to pro mě velký milník,“ prozradila Luke, která žije v australském Brisbane. „To, čím jsem si prošla, mě udělalo velmi silnou.“

Kromě jiného si sedmadvacetiletá žena nechala zvětšit prsa, udělat špičaté implantáty do uší, vyplnit tváře a rty a upravit zadek. Zuby si nechala zbrousit do tesáků a na jejím těle najdete mnoho piercingů. Luke uvádí, že až díky úpravám se cítí sama sebou. „Jsem na sebe pyšná. Vím, co chci a kdo opravdu jsem,“ uvedla v rozhovoru pro Studio 10.

Články, které by tě mohly zajímat