Právě vysíláme

Druhá řada Svateb zná první účinkující. Chemie mezi nimi fungovala už při testech atraktivity

6. září 2021 12:10
Druhá řada Svateb zná první účinkující. Chemie mezi nimi fungovala už při testech atraktivity

Reality show Svatba na první pohled představila první ze šestice párů. Ten tvoří Romana s Jardou, mezi kterými chemie zafungovala už při testech atraktivity. Vydrží jim vztah?

Svatba na první pohled je reality show založená na sociálním experimentu, kdy z výpočtů odborníků na DNA, psychologii či neverbální komunikaci vzejde hned několik párů, které odcestují na dovolenou a stráví spolu produkcí určený čas. Minulá série byla u diváků natolik úspěšná, že se tvůrci rozhodli natočit pokračování.

Jednou z dvojic, jejíž rozvíjející se vztah budou moci lidé u obrazovek sledovat, jsou RomanaJardou. „Chtěla bych už opravdu svatbu, představuju si to od svých pěti let,“ nechala se slyšet sedmadvacetiletá operátorka. Její „manžel“ má šestatřicet let a dělá programátora. Jak uvedl, partnerku hledá už dlouho, zatím se mu však nepodařilo najít tu pravou.

Podle odborníků, kteří v reality show soutěžící párují, mezi Romanou a Jardou zapracovala chemie už při testech atraktivity, když spatřili fotku toho druhého. „Kromě vizuální atraktivity existuje i biologická atraktivita, která je podvědomá, nemůžeme ji nijak procítit, stane se, aniž bychom to věděli. Myslím si, že tito dva by mohli splynout i vášnivým sexuálním vztahem, jen co se spatří,“ uvedla expertka na DNA Jaroslava Babková.

Zda je její predikce i mínění psychoterapeutky Šárky Vávrové, která Romanu považuje za sexuální dračici, pravdivé, budou moci diváci sledovat v následujících měsících. Kromě zmíněného páru se ve Svatbách na první pohled představí ještě dalších pět dvojic, z nichž jedna bude o generaci starší než ostatní.

Články, které by tě mohly zajímat