Právě vysíláme

Důchodkyni se splnil sen, na hrobě má obří penis

10. srpna 2022 9:10
Důchodkyni se splnil sen, na hrobě má obří penis

Mexičanka Catarina Orduña Pérez zemřela loni v lednu v úctyhodných 99 letech. Přání zesnulé ženy bylo mít na hrobě obří penis, a tak jí ho rodina nyní nechala vyrobit. Pro důchodkyni šlo o symbol „lásky a radosti ze života“.

Někteří si vezmou za manželku hologram či rýžovar, jiní si přejí na svém hrobě sochu penisu. Právě o tom snila Catarina Orduña Pérez, která zemřela v lednu minulého roku. Její přání bylo trochu netypické, rodina se jí ho však rozhodla splnit. Na místě posledního odpočinku ženy nyní proto spočívá kamenný penis o délce zhruba 1,5 metru a váze 270 kilogramů.

„Chtěla zbořit zažité paradigma každého Mexikánce. Byla vždy velmi avantgardní, dopředu přemýšlela o různých věcech,“ uvedl pro Vice World News ženin vnuk Alvaro Mota Limon. Jak dodal, celá vesnice ji znala právě pro její fascinaci penisy.

„Vždycky nás nazývala Vergas,“ řekl Mota Limon s tím, že jde o mexický výraz pro penis. Slovo však můžeme mít také jiné významy v závislosti na kontextu a regionu užití. Může označovat věc nebo událost, která je „cool“ nebo může jít o kompliment. Svou babičku popsal Mota Limon jako nekonečnou optimistku, která se nenechávala pohltit problémy.

Isidro Lavoignet, který sochu vytvořit, si nejprve myslel, že jde o vtip. „Není úplně běžné vytvářet takový druh soch, o to méně, když mají být na památku jiného člověka,“ uvedl. Spolu s týmem dalších dvanácti lidí na soše pracoval zhruba měsíc.

Rodina Pérez si byla od počátku vědoma toho, že obrovským penisem na hrobě vyvolá rozruch. Kritiku se však rozhodla kvůli babičce snést. Její přání pro ni bylo nejdůležitější.

Články, které by tě mohly zajímat