Právě vysíláme

Důvod rozvodu Joe Jonase a Sophie Turner? Ona chtěla chodit na párty, on sedět doma

6. září 2023 14:32
Důvod rozvodu Joe Jonase a Sophie Turner? Ona chtěla chodit na párty, on sedět doma

Zatímco doposud šlo pouze o spekulace, Joe Jonas v úterý podepsanými rozvodovými dokumenty vyslal do světa jasnou zprávu. Manželství se Sophie Turner mu skutečně zkrachovalo. Dvojice tvořila pár sedm let a má spolu dvě dcery.

Když před necelým měsícem doprovázela Sophie Turner svého manžela na první koncert v rámci The Tour kapely Jonas Brothers, zdálo se být všechno zalité sluncem. Pak si ale zpěvák několikrát na prst nenasadil snubní prsten a médii se začaly šířit informace o manželské krizi. V úterý podepsanými rozvodovými dokumenty pak vyslal do světa Jonas jasný vzkaz – jeho manželství s hvězdou Hry o trůny skutečně zkrachovalo.

„Žili odděleně několik měsíců,“ uvedl nejmenovaný zdroj magazínu People. „Rozvod byl pro Joea poslední volbou. Nechtěl, aby se mu rozpadla rodina, ale cítil, že pro jeho holčičky to bude nejlepší možná volba. Všechno se nabalovalo na sebe a v jednu chvíli Joe dosáhl bodu, kdy cítil, že vyčerpal všechny možnosti na záchranu manželství,“ uvádí magazín Page Six.

V rozvodových papírech stojí, že je manželství dvojice „nenávratně rozvráceno“. Velkou roli v krachu manželství údajně stály odlišné preference páru – zatímco Sophie Turner, která letos oslavila sedmadvacet let, ráda obrážela společenské akce, čtyřiatřicetiletý Jonas chtěl spíše trávit čas doma.

Dvojice měla sepsanou předmanželskou smlouvu, během rozvodu se tak bude řešit zejména opatrovnictví jejích dvou dětí – tříleté Willy a roční holčičky, jejíž jméno veřejnost stále nezná. V rozvodových papírech je označována jako D. J. Zpěvák dle nich stojí o to, aby s herečkou měli společnou rodičovskou odpovědnost. Zároveň je v dokumentech uvedeno, že se o děti aktuálně stará Jonas, s nímž cestují v rámci turné jeho kapely po Spojených státech amerických.

Články, které by tě mohly zajímat