Právě vysíláme

Dylan Sprouse se bude ženit. Zasnoubil se s maďarskou modelkou

23. března 2023 11:00
Dylan Sprouse se bude ženit. Zasnoubil se s maďarskou modelkou

Dylan Sprouse, dvojče Colea Sprouse, se bude ženit. Po pěti letech randění se zasnoubil s Barbarou Palvin původem z Maďarska. Modelka prsten poprvé vynesla během filmového festivalu Mammoth.

Podle svých přátel jsou Dylan Sprouse a Barbara Palvin šťastnější než kdy jindy. Po pěti letech vztahu herec před svou přítelkyní poklekl a požádal ji o ruku. A modelka s nadšením souhlasila. „Nemůžou se dočkat, až spolu začnou novou kapitolu svých životů,“ uvedl zdroj magazínu Page Six.

Zásnubní prsten Barbara Palvin poprvé vynesla na filmovém festivalu Mammoth. Oficiálně zásnuby ani jeden z páru nepotvrdil, podle přátel je však svatba na spadnutí.

Dvojice spolu začala randit v roce 2018 poté, co Dylan Sprouse napsal modelce do soukromých zpráv na instagramu. Šest měsíců musel čekat, než mu odpověděla. „Napsal jsem jí: Nevím, jak dlouho jsi v New Yorku, ale pokud chceš, mohli bychom někam zajít. Tady je moje číslo,“ prozradil herec pro W Magazine.

Palvin údajně váhala s odpovědí právě proto, že cítila, že „by mohlo jít o něco víc“. Zároveň v té době nebyla zrovna v nejlepším rozpoložení. Jakmile se ale se Sprousem poprvé potkala, veškeré obavy ji opustily. Nyní dvojice patří mezi nejoblíbenější hollywoodské páry.

Články, které by tě mohly zajímat