Právě vysíláme

Epizoda Přátel bude mít speciální verzi. Zahrají si v ní pouze herci tmavé pleti

24. září 2020 12:10
Epizoda Přátel bude mít speciální verzi. Zahrají si v ní pouze herci tmavé pleti

Pokud jste fanoušky seriálu Přátelé, jistě vás potěšila zpráva o tom, že se chystá speciální díl, ve kterém se vrátí hlavní šestice herců a zavzpomíná na staré časy. A jelikož si kvůli pandemii koronaviru musíme ještě na tuto novinku počkat, vznikne jako „náhrada“ ještě jeden speciálnější díl.

Přátelé vypráví příběh šestice kamarádů z New Yorku, kteří jsou všichni bílé pleti. V seriálu si zahrálo jen velmi málo Afroameričanů a jak přiznala sama jedna z tvůrkyň Martha Kaufmann, je to veliká škoda. Nyní tedy vznikne speciální verze jedné epizody ze třetí série, ve které se objeví jen herci černé pleti!

Jak informují zahraniční média, půjde o tzv. „table read“, tedy o čtení scénáře při zkoušce. Kvůli bezpečnostním opatřením navíc proběhne virtuálně po internetu. Celá událost navíc proběhne pro dobročinné účely a cílem je vybrat peníze pro neziskovou organizaci, která podporuje volební proces v USA. A kteří afroameričtí herci nahradí Jennifer Aniston nebo Courtney Cox? Budou jimi Sterling K. Brown (Ross), Uzo Aduba (Phoebe), Ryan Bathe (Rachel), Aisha Hinds (Monica), Kendrick Sampson (Joey) a Jeremy Pope (Chandler).

Sterling K. Brown (Ross)

 

Uzo Aduba (Pheobe)

 

Zdroj: People.com

Články, které by tě mohly zajímat