Právě vysíláme

Eva Burešová si splnila sen, pořídila si pejska

14. července 2022 13:39
Eva Burešová si splnila sen, pořídila si pejska

Eva Burešová se již zanedlouho stane dvojnásobnou maminkou. Aktuálně odložila veškeré projekty stranou a je na mateřské dovolené. Než se s Přemkem Forejtem dočkají vytouženého miminka, rozhodla se dvojice pořídit si pejska. A dala mu krásné jméno.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se raduje z nového člena rodiny. Stala se jím fenka, kterou se Viky ze Zoo společně s rodinou rozhodla pojmenovat Nairobi. Výběr jí okamžitě pochválili i její fanoušci, podle kterých jde o „boží jméno“.

Jak se Burešová svěřila minulý rok během focení charitativního kalendáře pro organizaci Se psem mě baví svět, jako malá měla voříška Jessicu. „Mix vlčáka a jezevčíka. Maminku měla dokonce cirkusačku a bylo to na ní vidět, byla moc šikovná. Umřela, když mi bylo patnáct a od té doby jsme psa neměli,“ prozradila pro Primu s tím, že by si psa moc přála. Jen na něj tehdy neměla čas a nechtěla ho tahat do paneláku.

Spolu s Přemkem Forejtem si však nyní měla pořídit nový dům na Benešovsku, kam se jistě posila v podobě hlídače Nairobi bude hodit.

Články, které by tě mohly zajímat