Právě vysíláme

Eva Holubová je znechucená Survivorem. Proč jí vadí vypadnutí Matěje?

26. ledna 2022 13:45
Eva Holubová je znechucená Survivorem. Proč jí vadí vypadnutí Matěje?

Reality show Survivor zatím nabízí jednu pecku za druhou. Po odstoupení Vojty Drahokoupila, podivné Ivě Pazderkové a „čajíku“ v táboře se pořad postaral o další zajímavý moment, který ale pořádně rozčílil herečku Evu Holubovou.

Eva Holubová měla velký důvod k tomu Survivor sledovat. Účastníkem byl totiž Matěj, model a přítel její dcery. Právě on ale bohužel ve třetím díle vypadnul a musí jet domů. Jeho vyřazení se pak české herečce vůbec nezamlouvá a vadí jí rozhodnutí Johy, která Matěje do duelu poslala a podle Holubové k tomu neměla jediný důvod.

„Dobře, vypadnul. Ale vždyť tam skoro nebyl. První soutěže zřejmě prodělal v Covidu, říkám si, když zůstal v karanténě, pak se vrátí na ostrov do kmene, který prohrál imunitu, o kterou on ani nebojoval, zastává se veřejně holky, která mu ani za to nepoděkuje, kmenová rada se shodne, že ji tam nechce, a za ní hned druhou, ale paní, která je “za trest” přeřazena z druhého kmene, nominuje do duelu Matěje, jehož ani nezná, protože holky z Mao na ni byly hodný, jenom tak jí to jméno napadlo, s nikým se o tom nebavila, akorát před tím kapitán Zástěra jí ho doporučil,“ napsala herečka a soutěžící Chili a Nikolu Čechovou označila za „drndy“.

Jak navíc sama tvrdí, už nemá důvod soutěž sledovat, ale bude ráda, když se zadaří další soutěžící Ivě Pazderkové. „Směju se, jsem ráda, že už se na to nebudu muset dívat, hlavně poleť domů. Možná si někdo řekne “nic moc”. Ale pro mne je důležitý, že jsi nikoho nepodrážel a nepomlouval. A jsem ráda, žes vypadnul ze soutěže, kde se intrikám a pomluvám říká strategie. Bál ses hladu, ale že Tě dostane něco neuchopitelného, nepojmenovatelného, to Tě nenapadlo,“ dodává rázně oblíbená hvězda českých filmů. Sdílíte s ní stejný názor?

Články, které by tě mohly zajímat