Právě vysíláme

Fandové HRY O TRŮNY šílí. Třetí díl poslední série přinesl nečekaný zvrat

29. dubna 2019 15:10
Fandové HRY O TRŮNY šílí. Třetí díl poslední série přinesl nečekaný zvrat

Fanoušci seriálu Hry o trůny jsou štěstím bez sebe! Zatím poslední odvysílaný díl totiž přinesl zásadní zvrat v celém ději. Co všechno se v hodině a půl dlouhé podívané odehrálo? To vám v dnešním článku prozradíme. Pokud jste tedy třetí díl ještě neviděli, upozorňujeme vás, že náš text obsahuje mnoho spoilerů!

Jelikož je osmá série seriálu opravdu poslední, každý jednotlivý díl přináší fanouškům spoustu novinek. Třetí epizoda ale byla pro Hry o trůny opravdu zásadní, protože se v ní odehrála bitva mezi mrtvými a živými – tedy mezi armádou Nočního krále a Bílých chodců a vojsky Deanerys a Jona Snowa, kteří brání Zimohrad, což je pevnost na Severu patřící rodu Starků.

Už během sedmé série se fanoušci dohadovali o tom, jak bude bitva probíhat a jak to dopadne s hlavním zloduchem seriálu Nočním králem. Po odvysílání třetího dílu už je to konečně jasné! Nočního krále zabila drobounká Arya, která krále probodla dýkou a zachránila tak Brana Starka před možnou smrtí.

Při velkém boji zemřelo mnoho oblíbených postav a my vám nyní přinášíme velký přehled těch, které v dalších epizodách už bohužel neuvidíte.

Edd Tollett – zemřel při záchraně přítele Sama Tarlyho. Jeho posledním slovem bylo zvolání kamarádova jména.

 

Lyanna Mormontová –  zemřela hrdinnou smrtí, když zabila velkého obra.

 

Beric Dondarrion – zemřel při ochraně Aryy.

 

Theon Greyjoy– zemřel při ochraně Brana Stark.

 

Jorah Mormont – zemřel při záchraně Daenerys.

 

Melisandre – Před smrtí si sundala náhrdelník a šla v klidu zemřít.

 

 

Co přinesou další díly? Nechme se překvapit!

 

Zdroj: thisisinsider.com, HBO

Články, které by tě mohly zajímat