Právě vysíláme

Fanoušci hlasovali o nejlepšího JAMESE BONDA všech dob! Který herec vyhrál?

13. července 2020 12:10
Fanoušci hlasovali o nejlepšího JAMESE BONDA všech dob! Který herec vyhrál?

Fanoušci nejdelší a nejznámější filmové série všech dob hlasovali pro svého nejoblíbenějšího představitele Jamese Bonda. Kdo podle nich nejlépe zahrál roli agenta 007?

Nečekaný vítěz

Málokterá filmová postava vzbuzuje takové emoce jako James Bond. Role agenta ve službě Jejího Veličenstva patří k nejprestižnějším ve světě filmu (a zároveň k nejlépe placeným). Jelikož momentální představitel slavného agenta Daniel Craig oznámil, že snímek Není čas zemřít bude posledním, v němž ztvární Jamese Bonda, internetem začali opět kolovat diskuze o tom, kdo populárního herce nahradí a zda je Daniel Craig nejlepším Bondem všech dob.

Internetový server LadBible se tak rozhodl, že hysterie kolem Jamese Bonda využije a jednou provždy ukončí debatu o tom, kdo zahrál slavnou roli ze všech nejlépe. Spustil tak anketu na Twitteru, která nabídla fanouškům možnost hlasovat pro nejlepšího Bonda všech dob.

 

Jak vidíte, jasným vítězem se stal již zmíněný Daniel Craig. Rodák z Chesteru poprvé ztvárnil ikonickou postavu v roce 2006 ve filmu Casino Royale. Blonďatý fešák si Bonda následně zahrál ve filmech Quantum of Solace, Skyfall, Spectre a nyní v připravovaném snímku Není čas zemřít. Zdá se, že fanoušci známé filmové série se s dvaapadesátiletým hercem budou loučit těžce.

Snímek Není čas zemřít dorazí do kin už 25. listopadu.

Zdroj: LadBible, Twitter, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat