Právě vysíláme

Fanoušci MARVELU přišli se zajímavou teorií o kočce v upoutávce na film CAPTAIN MARVEL! Co si o tom myslíte?

27. února 2019 18:00
Fanoušci MARVELU přišli se zajímavou teorií o kočce v upoutávce na film CAPTAIN MARVEL! Co si o tom myslíte?

Tento týden jsme se dočkali nové upoutávky na nadcházející film, Captain Marvel. Krátký klip způsobil na internetu docela rozruch, zejména kvůli kočce, která si v něm zahrála. Fanoušci totiž tvrdí, že tato kočka může stát za důležitým milníkem ve světě Marvel. Co této teorii říkáte vy?

Skrývá kočka klíč k velkému tajemství?

Upoutávku na film Captain Marvel zakončuje krátká scéna, jak se Nick Fury (ztvárněný Samuelem L. Jacksonem) mazlí s kočkou jménem Goose. Fury je důležitou postavou ve světě Marvel, kterého známe například z filmů Avengers: Assemble nebo Captain America: Návrat prvního Avengera. Jako postava v těchto filmech vynikal především tím, že měl jenom jedno oko a nikdo dosud neví, jak o to přišel.

V upoutávce na film Captain Marvel je ale zřejmé, že Fury o oko nejspíš přijde během filmu a fanoušci si myslí, že mu ho vyškrábe právě kočka! Postava kočky hraje v komiksech Captain Marvel důležitou roli a zřejmě tomu tak bude i v nadcházejícím filmu. Goose totiž podle komiksů není ledajaká kočka, ale pochází ze samé planety jako dosud nejmenovaná hlavní postava filmu, a proto má také nadpřirozené schopnosti.

Dočká se kočka Goose výrazné role v nadcházejícím filmu? Může za to, že Nick Fury ztratí oko? To se teprve uvidí!

Zdroj: YouTube, Instagram, Nerdist

Stylisté o Oscarech: Kopání, pudr a stres

Články, které by tě mohly zajímat