Právě vysíláme

Fanoušci SIMPSONOVÝCH smutní. Ze seriálu zmizí jedna z hlavních postav!

29. října 2018 13:10
Fanoušci SIMPSONOVÝCH smutní. Ze seriálu zmizí jedna z hlavních postav!

Pro fanoušky legendárního hitu Simpsonovi máme špatnou zprávu. Z oblíbeného seriálu zmizí jedna z hlavních postav! Kdopak to bude?

Tohle čekal jen málokdo! Producent seriálu Adi Shankar prohlásil pro web IndieWire.com, že Springfield nejspíš navždy opustí Apu, indický prodavač obchodu Kwik-E-Mart!

„Nebude se z toho dělat v seriálu žádná velká věda, prostě ho z něj vystřihnou,“ řekl Shankar a zároveň odkázal diváky na nedávno proběhlou epizodu Simpsonových, kde se Apu nachází v nebi vedle boha.

Postava hodného Apa, jenž má kupu dětí a krásnou manželku, budila v posledních měsících mnoho povyku. Komik a dokumentarista Hari Kondabolu s indickými kořeny obvinil tvůrce Simpsonových z rasismu a ve svém filmu s názvem Problém s Apem se rozpovídal o všech stereotypech, které se v seriálu nachází a hází špatné světlo na indickou kulturu.

Ačkoliv jsou fanoušci z plánovaného odchodu Apa velmi zklamaní, nemůžou proti rozhodnutí vůbec nic dělat. Prodavače Kwik-E-Martu zkrátka zjevně zabila až příliš přísná politická korektnost.

Zdroj: BBC

Vzal si LSD a koukal 48 hodin na Simpsonovy. Tohle vzniklo

Články, které by tě mohly zajímat