Právě vysíláme

Fanoušci Taylor Swift nosí na její koncerty pleny pro dospělé. Proč?

6. června 2023 11:11
Fanoušci Taylor Swift nosí na její koncerty pleny pro dospělé. Proč?

Fanoušci Taylor Swift jsou svému idolu absolutně oddáni. Někteří ovšem možná překračují hranici dobrého vkusu a dopouští se bizarností. 

Taylor Swift je aktuálně uprostřed velkolepého turné pod názvem Eras. Koncerty sklízí obrovský úspěch a vstupy jsou beznadějně vyprodané. Fanoušci Taylor jsou navíc tak trochu blázni a pro svou hvězdu udělají cokoliv.

Na sociálních sítích se začaly objevovat videa, která ukazují, jak si někteří fandové nasazují před koncertem pleny pro dospělé. Dle svých slov si totiž nechtějí nechat ujít ani jednu píseň a vyhnout se frontám na záchodech. „Stálo mě to hrozně stresu, než jsem získala lístky na Taylor Swift. A tak si na sebe beru plenky pro dospělé, protože nechci zmeškat ani minutu koncertu,“ napsala například jedna z fanynek.

K turné Eras se na internetu objevilo spoustu dalších bizarností. Fanoušci se rozhodli zpeněžit několik opravdu zvláštních předmětů a na online kaucích se objevila dešťová voda, která padala při koncertu nebo kontaktní čočky, které měl jejich majitel při show nasazené a ony prý viděly “nejlepší koncertní show všech dob”.

Články, které by tě mohly zajímat