Právě vysíláme

Fight století? YouTuber Logan Paul se údajně utká s Mikem Tysonem

26. října 2021 12:10
Fight století? YouTuber Logan Paul se údajně utká s Mikem Tysonem

Mike Tyson se příští rok chystá vrátit k boxování. Jeho prvním soupeřem by měl údajně být YouTuber Logan Paul, který před časem označil někdejšího šampiona těžké váhy za příliš starého. K zápasu má dojít už v únoru.

Mike Tyson oslavil v červnu pětapadesát let, stále se však cítí ve skvělé kondici. Rozhodl se proto vrátit k boxu a podle SportBible už má mít dokonce domluvený první fight. V únoru by se měl utkat s Loganem Paulem, který naposled zápasil s Floydem Mayweatherem, proti němuž vydržel celých osm kol. Oficiální vítěz vyhlášený nebyl.

Tyson se už dříve vyjádřil, že by do ringu s některým z bratrů Paulových klidně vstoupil. „Byl by to zápas, který by mi přinesl peníze. Jsou to bojovníci, které sleduje 35 milionů lidí. Myslím, že bychom spolu rádi bojovali navzájem. Bratrům by bylo jedno, že by prohráli. I tak by vydělali sto milionů dolarů,“ uvedl někdejší šampion těžké váhy, kterého před časem Logan Paul označil za příliš starého.

YouTuber už v srpnu poodhalil, že ho čeká další zápas, nechtěl však tenkrát prozradit, s kým. Uvedl ale, že by mohlo jít o profesionála a nemuselo by se jednat o exhibiční utkání. „Je to nejvíc cool věc na světě. Už jsem to řekl dříve, ale dnešní fighteři jsou moderní gladiátoři. Neexistuje nebezpečnější sport. Když zápasník vejde do místnosti, všichni to okamžitě poznají. Má to prostě v sobě,“ řekl Paul.

Články, které by tě mohly zajímat