Právě vysíláme

Fotka BEYONCÉ bude permanentně vystavěna v prestižní americké galerii!

8. srpna 2019 11:10
Fotka BEYONCÉ bude permanentně vystavěna v prestižní americké galerii!

Unikátní fotka zpěvačky Beyoncé se stane permanentní součástí prestižní americké galerie umění. Autorku hitu Halo loni vyfotil fotograf Tyler Mitchell pro časopis Vogue a snímky se staly obrovskou senzací.

Ikonická fotka

Loňský fotoshoot pro časopis Vogue byl historickým milníkem nejen pro zpěvačku Beyoncé, ale i pro fotografa Tylera Mitchella. Mladý umělec se totiž stal prvním Afroameričanem, který měl možnost pro prestižní časopis fotit. Svojí možnost využil dokonale – fotky zpěvačky Beyoncé se staly obrovskými hity.

Nyní má Tyler Mitchell další důvod se chlubit. Jedna z jeho fotek pro časopis Vogue se totiž stane součástí permanentní sbírky v prestižní umělecké galerii Smithsonian National Portrait Gallery ve Washingtonu.

Fotograf tuto skvělou novinku oznámil na svém Instagramu a sdílel fotku, kterou si kurátoři Smithsonian National Portrait Gallery zvolili – co jí říkáte?

Text v překladu zní:
Před rokem jsme odstranili části bariéry. Od té doby bylo důležité, abychom celý rok tyto bariéry nadále ničili a ujistili se, že jsou zničeny. Nyní je mi velkou ctí s vámi sdílet tento obrázek, jenž se stane součástí permanentní sbírky Smithsonian National Portrait Gallery.

Zdroj: Billboard, Instagram, CNN

Články, které by tě mohly zajímat