Právě vysíláme

Gesto Brooklyna Beckhama tě dojme. Nechal si vytetovat manželčin obličej

23. února 2023 16:03
Gesto Brooklyna Beckhama tě dojme. Nechal si vytetovat manželčin obličej

Brooklyn Beckham svou manželku opravdu zbožňuje. Důkazem může být jeho nové tetování, které si nechal udělat na rameni. Jde o obličej jeho manželky Nicoly Peltz. Celkem věnoval své milované již přes sedmdesát malůvek.

Tělo Brooklyna Beckhama zdobí spousta tetování. Většina z nich je pak věnována jeho manželce Nicole Peltz, které mají dokazovat jeho lásku k ní. Krátce po svatbě se jeho sbírka rozrostla o nápis „married“, tedy „ženatý“, který si nechal udělat zboku dlaně. Mezi další malůvky na jeho těle patří manželčiny oči, jež má vzadu na krku, příjmení Peltz vytetované na hrudi nebo jméno Gina, které si nechal udělat na poctu babičky Nicole.

Nedávno syn slavného fotbalisty potěšil svou milou dalším tetováním věnovaným jí. Na rameno si nechal „nakreslit“ její obličej. Poprvé ho ukázal během rozhovoru v pořadu The Rundown. „Polovinu těla mám pokrytou odkazy na ni. Je to hrozně návykové, hlavně, pokud někoho milujete,“ nechal se třiadvacetiletý Brooklyn slyšet.

V minulosti prozradil, že na jeho ženu odkazuje již více než sedmdesát tetování. „Vždycky pláče, když si nechám udělat nějaké nové věnované jí,“ uvedl pro USA Today.

Miliardářskou dědičku Nicolu Peltz si Brooklyn Beckham vzal minulý rok v dubnu. Svatba vyšla na více než 440 milionů dolarů a byla tedy téměř jednadvacetkrát dražší než veselka Davida a Victorie Beckhamových. Jen za vlasy a make-up měla nechat Peltz sto tisíc dolarů.

Články, které by tě mohly zajímat