Právě vysíláme

Guvernér New Yorku chce, aby ho ztvárnil ROBERT DE NIRO! Co na to samotný herec?

13. května 2020 8:10
Guvernér New Yorku chce, aby ho ztvárnil ROBERT DE NIRO! Co na to samotný herec?

Guvernér New Yorku Andrew Cuomo patří podle mnohých Američanů k velkým hrdinům letošní koronavirové krize. Dvaašedesátiletého politika dokonce pochválil i herec Robert De Niro! Cuomo na to zareagoval, že by si rád přál, aby ho jednou známý herec ztvárnil před kamerou. Dočkáme se dalšího velkého virálního hitu?

Vypadá to nadějně

Před několika týdny kolovalo internetem krátké video z pořadu Saturday Night Live, kde hollywoodský herec Brad Pitt vtipně ztvárnil roli amerického epidemiologa Anthonyho Fauciho. Zdá se, že Dr Fauci nejspíš nebude jedinou důležitou postavou, kterou si herec zahraje. V brzké budoucnosti se ke známému doktorovi může připojit i guvernér New Yorku Andrew Cuomo.

 

V nedávné epizodě pořadu The Late Show se totiž známý moderátor Stephen Colbert o Cuomovi zmínil v rozhovoru s Robertem De Nirem. Dvojnásobný držitel Oscara guvernéra pochválil za jeho přístup ke koronavirové krizi. Poté naznačil, že kdyby mu byla nabídnuta role Cuoma, přijal by ji.

O dva dny později se na možnou novou roli Roberta De Nira zeptal Stephen Colbert samotného guvernéra Cuoma. Zkušený politik se zasmál a uvedl, že je velkým fanouškem tohoto hereckého velikána a že by ho moc potěšilo, kdyby si ho De Niro zahrál.

Máme se tedy zřejmě na co těšit. Rýsuje se nám další vtipné video ve stylu Saturday Night Live?!

Zdroj: CNN, The Late Show, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat