Právě vysíláme

Gwyneth Partlow se rozpovídala o svých ex: Byl v posteli lepší Brad Pitt nebo Ben Affleck?

5. května 2023 8:23
Gwyneth Partlow se rozpovídala o svých ex: Byl v posteli lepší Brad Pitt nebo Ben Affleck?

Herečka Gwyneth Paltrow byla ve svém doposud posledním rozhovoru neobvykle otevřená. Veřejně okomentovala své předchozí vztahy s Bradem Pittem a Benem Affleckem a promluvila i o intimních detailech.

Hollywoodská herečka vyrazila do populárního podcastu pod názvem Call Me Daddy. V něm zavzpomínala na minulost a bývalé vztahy s herci Bradem Pittem a Benem Affleckem. Moderátorka podcastu chtěla zjistit, jaké byly přednosti zmíněných mužů a kdo z nich byl lepší po intimní stránce. Gwynet se překvapivě nebála na otázky odpovědět a přiznala i to, kdo z herců byl lepší v postelových hrátkách. “Je to těžká otázka, ale Brad byl v té době největší láskou mého života a fungovala tam chemie. Ben byl za to technicky excelentní,” uvedla a dodala i to, kdo z mužů je lepší herec. 

Partlow považuje jak Brada, tak Bena za vynikající herce a dle ní jdou oba velmi talentovaní. Ben je dle herečky i skvělý spisovatel a režisér. Kdyby ovšem měla opravdu zvolit jen jednoho a rozhodnout se v otázce samotného hraní, vyhrál by to Brad Pitt. “Když jen pomyslíte na všechny ty pomyslné role, co zvládnul,” řekla Gwyneth, která s Pittem chodila v 90. letech a po třech letech došlo i k zásnubám. Vztah se však nakonec rozpadl i kvůli tomu, že na svatbu byli oba tedy příliš mladí. S Benem Affleckem chodila blonďatá filmová hvězda rovněž tři roky. 

I další otázky směřovaly k tomu, kdo z mužů byl v čem lepší. Dle herečky měl Brad lepší styl a byl romantičtější. S Benem Affleckem se zase více hádali a současný manžel Jennifer Lopez jí uměl i víc rozesmát. 

Gwyneth s Bradem Pittem

Články, které by tě mohly zajímat