Právě vysíláme

Hailey Bieber promluvila o intimním životě s Justinem. Jakou polohu má nejraději?

30. září 2022 9:10
Hailey Bieber promluvila o intimním životě s Justinem. Jakou polohu má nejraději?

Zdá se, že Hailey a Justin Bieberovi mají idylické manželství. Dokonce natolik, že jsou ochotní otevřeně mluvit i o svém sexuálním životě. Co o něm modelka práskla?

Hailey a Justin Bieberovi jsou manželé už tři roky, pár pak s dvouletou přestávkou tvoří už šest let. Dvojice si k sobě dlouho hledala cestu, nyní se však zdá, že je její vztah opravdu pevný a založený na důvěře. Proto se Hailey, rozená Baldwin, nebála v novém podcastu Call Her Daddy Alexy Cooper promluvit také o jejím a manželově sexuálním životě.

„Milujeme se spíše v noci,“ prozradila modelka, která se nebála odpovědět ani na otázku, jakou sexuální polohu má v oblibě. „Zezadu,“ prozradila. „Ale není to tak, že bych striktně preferovala jednu věc a Justin jinou. Vždycky je to jiné.“

Alex Cooper zašla i do dalších peprností. Bieber se zeptala například na to, zda s Justinem někdy zkusili trojku, nebo o tom alespoň přemýšleli. „Není to nic pro nás. Když se jednou rozhodnete to zkusit, už to nejde vzít zpět,“ komentovala modelka s tím, že je aktuálně spokojená s tím, jak všechno je.

„Těžce jsme pracovali na tom, abychom došli do bodu, v jakém se nyní nacházíme. Navzájem si důvěřujeme. Nemyslím si, že je to něco, do čeho bych chtěla jít. Nebo Justin,“ dodala Bieber s tím, že je pro ni intimní život velmi důležitý. A nemyslí tím jen sex. „Líbání je pro mě taky velká věc,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat