Právě vysíláme

Heidi Klum opět šokovala svým halloweenským kostýmem. Převlékla se za návnadu

1. listopadu 2022 14:26
Heidi Klum opět šokovala svým halloweenským kostýmem. Převlékla se za návnadu

Heidi Klum je svými halloweenskými kostýmky proslulá. A ani tentokrát se nenechala zahanbit. Na párty všem vyrazila dech v převleku návnady, svého manžela Toma Kaulitze pak oblékla jako rybáře.

V kostýmu návnady by Heidi Klum mohla klidně vyrazit do ulic a nemusela by se bát, že ji někdo pozná. Vizážisté se na ní opravdu vyřídili, a tak jí ve výsledku byly z kostýmu vidět pouze oči a ústa. A nutno podotknout, že „chutně“ rozhodně nevypadala. Právě o to ale modelce šlo.

Přichystání dokonalého převleku věnovala týdny. Poslední úpravy pak probíhaly u ní doma přímo na Halloweena, kdy byla v kostýmu od jedenácti hodin dopoledne. „Letos si na sebe vezmu kostým, kvůli kterému budu muset překonat svou klaustrofobii. Je totiž tak děsný, že se obávám, že mě to bude děsit,“ prozradila Klum, která zároveň dodala, že je oblek nalepený přímo na ní.

Aby vše dovedla k dokonalosti, svého manžela Toma Kaulitze převlékla příhodně za rybáře. Na červeném koberci pak novinářům odpovídala nejdříve pouze vleže. Až tak se do své role vžila!

Klum je královnou kostýmu. V minulosti se převlékla za mimozemšťanku, Fionu ze Shreka nebo starší dámu. Pověstný je pak její oblek „bez kůže“. Podívejte se do galerie, jak to modelce slušelo tentokrát!

Články, které by tě mohly zajímat