Právě vysíláme

Herci z PERNÍKOVÉHO TÁTY zveřejnili na Twitteru tajuplný status! Značí vznik celovečerního filmu?

27. června 2019 9:10
Herci z PERNÍKOVÉHO TÁTY zveřejnili na Twitteru tajuplný status! Značí vznik celovečerního filmu?

Seriál Perníkový táta byl za doby svého vysílání velmi populární a získal si mnoho fanoušků. Ti nyní šílí, protože na Twitteru zanechali oba dva hlavní představitelé tajuplný vzkaz, který možná naznačil, že oblíbený seriál se dočká filmového zpracování.

Herci, kteří si zahráli hlavní role, jsou Bryan Craston a Aron Paul. A právě ti zveřejnili na svých twitterových účtech stejný obrázek s jedním slovem: „Brzy“! Jakmile se tajuplné statusy na Twitteru objevily, fanoušci začali spekulovat, že se Perníkový táta dočká filmového zpracování.

Tvůrce seriálu Vince Gilligan v loňském roce opravdu prozradil, že plánuje natočení dvouhodinového snímku. Zda se ovšem jedná o film k seriálu, doposud neprozradil. Jisté je pouze jenom to, že bude snímek režírovat a postaral se i o scénář.

Perníkový táta má pět sérií, které se natáčely od ledna 2008 do září 2013. Série vyhrála mnoho cen, mezi nimi několik televizních cen Emmy a dva Zlaté glóby. Hlavním hrdinou seriálu je středoškolský učitel Walter White, který jednoho dne zjistí, že má rakovinu a jeho dny jsou sečteny. Rozhodne se proto využít svých znalostí chemie a vydává se na zločineckou dráhu výrobce pervitinu, aby vydělal dostatek peněz pro svou rodinu, aby po jeho smrti nemusela strádat. Se vším mu pomáhá jeho bývalý student Jesse Pinkman, který má zkušenosti s dealováním.

 

 

Zdroj: Ladbible, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat