Právě vysíláme

Herec PAUL RUDD během natáčení seriálu PŘÁTELÉ nechtěně zranil JENNIFER ANISTON!

12. října 2019 16:10
Herec PAUL RUDD během natáčení seriálu PŘÁTELÉ nechtěně zranil JENNIFER ANISTON!

Americký herec Paul Rudd popsal trapnou příhodu s Jennifer Aniston ze zákulisí natáčení seriálu Přátelé. Hvězda filmu Ant-Man se prý tehdy bál, že ho filmaři z natáčení vyhodí!

Za všechno může segway

Říká se, že začátky jsou vždy nejhorší. Svoje o tom může vyprávět herec Paul Rudd! Americký herec během svého prvního natáčení na veleúspěšném seriálu Přátelé údajně skoro vážně poranil Jennifer Aniston.

Americká herečka měla zlomený palec, a tak musela mít vlastní segway, aby se mohla po filmovém studiu bezbolestně pohybovat. Když ale Jennifer dorazila do studia, nabídla svým kolegům, ať si jízdu na tomto dopravním prostředku také zkusí. Nejprve prý šel Matt LeBlanc, jenž to zvládl skvěle. LeBlanc ovšem následně předal segway Paulu Ruddovi – ten si s ním vůbec nevěděl rady a omylem přejel Jennifer Aniston po svém zlomeném palci!

Jennifer to naštěstí zvládla a ačkoliv měla bolesti, Ruddovi ihned odpustila. Hůř se ovšem tvářili filmaři. „Dostal jsem od nich takové zlé pohledy. Myslel jsem si, že mě vyhodí,“ popsal situaci Rudd. Naštěstí se tak nestalo a americký herec se časem stal populární součástí nejúspěšnějšího sitcomu všech dob. Ještěže mu filmaři tento drobný kiks odpustili!

Zdroj: Metro UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat