Právě vysíláme

Hollywoodská herečka Rosamund Pike žije v Praze. Co ji překvapilo, když vyrazila na vodu?

23. února 2021 14:10
Hollywoodská herečka Rosamund Pike žije v Praze. Co ji překvapilo, když vyrazila na vodu?

Věděli jste, že hvězda filmu Zmizelá žije už přes rok v Praze? Ano, je to tak! Půvabná herečka Rosamund Pike v české metropoli natáčí seriál.

Rosamund se do Prahy přestěhovala s celou svou rodinou a o svém pobytu se rozpovídala v show Jimmyho Kimmela. „Praha je město kultury a příležitostí. Nachází se ve středu Evropy, takže je to perfektní místo na výlety autem. Už jsme pár zajímavých míst v okolí prozkoumali,“ řekla a dodala historku z léta, kdy s dětmi vyrazila na vodu do Českého Krumlova.

„Přísahám, že jsem v životě neviděla opilejší lidi než na jedné z loděk. Muži, kteří si stoupli a okamžitě spadli. Jeden z lodi vypadl, kompletně se vymáchal v bahně a pak se vyškrábal zpátky a bahnem zašpinil i holky,“ smála se herečka, která tak prvně zažila, jaké to je, když Češi vyrazí na vodu. Její děti pak byly z výletu nadšené a od té doby si pak doma hrají na opilé.

Herečce se v Praze líbí a žije tu už 18 měsíců. Natáčí zde seriál The Wheel Of Time a naše hlavní město neopustila ani v době pandemie.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat