Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

15. listopadu 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Fanoušci dobré hudby, tento týden se máte rozhodně na co těšit! Xindl X, Eddie Stoilow, Emma Drobná a Emma Smetana, všichni tyto hudebníci a mnoho dalších chystají v nadcházejícím týdnu koncerty a my se nemůžeme dočkat. Kterému z nich kývnete vy?

1. Eddie Stoilow World Tour, Kulturní centrum Vratislavice 101010 – pátek 16. listopadu 2018 od 19:30 hodin

Eddie Stoilow Goldfingers World Tour míří do Vratislavic! Dorazte s kapelou oslavit její jubilejní 15. výročí ve velkém stylu. Moc koncertů na turné 15 let spolu už nezbývá, tak si pospěšte, dokud je ještě čas!

 

2. Mirai & Poetika, Kulturní dům Strakonice – sobota 17. listopadu 2018 od 20:00 hodin

Poetika rozjíždí letošní koncertní turné ve Strakonicích, a to se skvělým hudebním doprovodem, kapelou Mirai! Nenechte si ujít tento parádní rockový svátek, kde jistě zazní oblíbené hity jako Zrcadla, Za oponou, či Zkouším žít.

 

3. Pekař, křest alba Výpověď, Lucerna Music Bar Praha – neděle 18. listopadu 2018 od 19:00 hodin

Pekař završuje senzační rok křestem nové desky v Lucerna Music Baru! Album Výpověď je hudebníkova druhá deska po povedeném debutu #Pekař a první čtyři nové singly si získaly pozitivní ohlasy u fanoušků. Věříme, že tohle je jen začátek a z Pekaře se brzy stane jedna z největších hvězd české hudební scény.

 

4. Emma Drobná & Emma Smetana – klub Roxy Praha – úterý 20. listopadu 2018 od 19:00 hodin

Parádní show Emma & Emma míří do Prahy! Nenechte si ujít unikátní show plnou energie a chytlavých popových pecek v podání dvou neuvěřitelných zpěvaček. Koncert v pražském klubu Roxy bude určitě stát za to.

 

5. Thom Artway, Kabinet Múz Brno – středa 21. listopadu od 20:00 hodin

Thom Artway konečně po náročném létu zahraje před domácím publikem ve vyplněném Kabinetu Múz v Brně! Zpěvákovi v České republice nezbývá moc koncertů, tak neváhejte a přijďte se pobavit už ve středu 21. listopadu 2018.

 

6. Chinaski, Sono Centrum Brno – středa 21. listopadu 2018 od 19:00 hodin

České fanoušci rockové hudby mají letos opravdu štěstí – Chinaski celé léto a podzim pořádají koncerty a v novém složení znějí lépe, než kdy předtím. Koncert v parádním Sono Centru v Brně bude určitě jeden z nejlepších představení celého turné, tak si to rozhodně nenechte ujít.

 

7. Xindl X – Sexy Exity Tour, Dům kultury Kladno – čtvrtek 22. listopadu 2018 od 20:00 hodin

Xindl X letos slaví deset let na scéně, a to v pořádném stylu! Nejprve vyšla skvělá deska Sexy Exity a nyní vyráží talentovaný hudebník na rozsáhlé koncertní turné po České republice a Slovensku. Českou část turné začíná už ve čtvrtek 22. listopadu 2018 v Kladně a určitě to bude stát za to!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat