Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

27. prosince 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Vánoční svátky jsou sice za námi, ale s blížícím se Silvestrem přichází na řadu další parádní hudební a kulturní akce, které si nemůžete nechat ujít! Co jim říkáte?

1. Boxerský duel Marpo vs Rytmus

27. prosince, O2 arena, Praha, od 18:00 hodin

Již tento týden se v pražské O2 areně utkají dvě největší hvězdy české a slovenské rapové scény v unikátním boxerském duelu, který Česká republika dosud nezažila. Jak Marpo, tak Rytmus bude chtít před téměř vyprodanou O2 arenou ukázat, kdo z těchto dvou rapperů vládne v ringu. Kromě boxerského mega-zápasu bude v Oareně k vidění i nadupaný program hvězd ze světa MMA. Nebude tu chybět například Karlos Vémola či Makhmud Muradov. Bude to nezapomenutelný večer, na který budou fanoušci bojových sportů vzpomínat ještě hodně dlouho.

2. Koncert Goodfellas + The Silver Spoons + support: Ian

27. prosince, Rock Café, Praha, od 20:00 hodin

Pokud vás bojové sporty zrovna neoslovují, nemusíte smutnit! V pražském Rock Café totiž ve čtvrtek večer vystoupí jedni z největších hudebních nadějí v České republice: The Silver Spoons! Autoři hitu He’s Got My Money Now pořádají společný koncert s kapelou Goodfellas a obě kapely slibují parádní vystoupení plné energie a dobré nálady. Neváhejte a dorazte ve čtvrtek do Rock Café v Praze!

3. Koncert Emmy Smetany

30. prosince, Café V lese, Praha, od 19:30 hodin

Krátké mini-turné Emmy Smetany v menších, intimnějších lokalitách pokračuje! Talentovaná zpěvačka tento týden zavítá do pražských Vršovic a fanoušci jsou z toho nesmírně nadšení. Oslavte konec parádního ročníku ve světě hudby se senzační Emmou Smetanou už v neděli v Café V lese!

 

Zdroj: Instagram

Rupert Grint: Já ani nevím, kolik mám peněz

Články, které by tě mohly zajímat