Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

17. ledna 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Kdo říká, že je leden mrtvým měsícem? Již tento týden máte možnost zažít řadu parádních hudebních a kulturních akcí. Tak neváhejte a staňte se jejich součástí!

1. Premiéra filmu Husí kůže 2: Ukradený Halloween

Čtvrtek 17. ledna, v kinech po celé České republice

Letos v lednu se nejstrašidelnější představy třetice teenagerů Sam, Sonny a Sarah stanou realitou. Po spatření knížky s názvem Ukradený Halloween najednou vysvobodí všechny temné postavy z knihy. Příšery, v čele s loutkou Slappym, mají jeden cíl: dobýt svět. Dokáží Sam, Sonny a Sarah tyto bytosti překonat? To se dozvíme už ve čtvrtek! Mrkněte na upoutávku k filmu níže.

 

Gaudeamus Praha 2019

Úterý 22. až čtvrtek 24. ledna, PVA Expo Letňany, Praha

Jste student nebo pedagog a chcete si rozšířit obzory studiem? Máme pro vás dobrou zprávu – do pražského PVA Expo Letňany totiž dorazí unikátní veletrh pomaturitního a celoživotního studia Gaudeamus 2019 a letos bude nabitější, než kdykoliv jindy. Více info o veletrhu Gaudeamus Praha 2019 najdete na www.gaudeamus.cz.

 

Premiéra filmu Skleněný

Čtvrtek 17. ledna, v kinech po celé České republice

Slavný režisér M. Night Shyamalan vydává další filmový trhák! Film nesoucí název Skleněný spojuje příběhy z filmů Rozpolcený a Vyvolený od téhož režiséra. Jedná se o tři výjimečné postavy v psychiatrické léčebně, které si myslí, že jsou superhrdinové. Hlavních rolí se opět ujímají Samuel L. Jackson, James McAvoy a Bruce Willis a z ukázky se zdá, že na tento film budeme vzpomínat ještě hodně dlouho!

 

Koncert Toma Odella

Středa 23. ledna, Forum Karlín, Praha, od 20:00 hodin

Hudební romantik Tom Odell zavítá tento týden do pražského Fora Karlín! Zpěvák, který v roce 2013 pronikl na scénu díky hitu Another Love, loni vydal novou desku povedenou desku Jubilee Road a nyní rozjíždí evropské turné. Zažít Toma Odella zahrát hity jako Half As Good As You patří mezi nejunikátnější hudební zážitky, tak neváhejte a dorazte do Fora Karlín na Toma Odella už 23. ledna!

 

Zdroj: YouTube, Shutterstock, Instagram, tomodell.com, gaudeamus.cz, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat