Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

28. února 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

První březnový týden s sebou přináší i řadu senzačních hudebních a kulturních akcí! Které z nich kývnete vy?

Ceny Anděl

Úterý 5. března, Forum Karlín, Praha, od 21:35 hodin

Fanoušci kvalitní hudby a zábavy, máme pro vás skvělou zprávu: letošní udělování Cen Anděl se blíží a doprovázející program je nabitější, než kdykoliv jindy! Mezi vystupujícími interprety během večírku nechybí například Miro Žbirka, Tomáš Klus, Mandrage, Thom Artway, Monkey Business nebo Lenny. Letošní Ceny Anděl se navíc budou nést ve slavnostním duchu – česká hudební akademie totiž chce oslavit 60. výročí založení Divadla Semafor. Atmosféra na letošních Cenách Anděl bude zkrátka jedinečná! Hudební program začíná na Red Bull Music Stage před Forem Karlín od 19:00 hodin a pokračuje uvnitř slavného Fora od 21:35 hodin. Uvidíme se tam!

Program letošních cen Anděl

Program letošních Cen Anděl

 

Koncert Paulieho Garanda a Kennyho Rougha

Úterý 5. března, Lucerna Music Bar, Praha, od 20:00 hodin

Pokud Ceny Anděl nejsou zrovna váš šálek kávy, nemusíte smutnit! Rappeři Paulie Garand a Kenny Rough v úterý dorazí do pražského Lucerna Music Baru v rámci svého úspěšného Dank Tour 2019. Z Paulieho Garanda se rodí nová hvězda českého rapu. Jeho poslední deska Dank měla skvělé ohlasy u fanoušků a také výrazně boduje na hudebních serverech. Nenechte si ujít tohoto senzačního rappera po boku talentovaného Kennyho Rougha v pražském Lucerna Music Baru již v úterý!

Paulie Garand a Kenny Rough

Paulie Garand a Kenny Rough

 

Vystoupení komika Jimmyho Carra

Středa 6. března, Kongresové centrum, Praha, od 20:00 hodin

Do pražského Kongresové centra zavítá jeden z nejúspěšnějších komiků všech dob: fantastický Jimmy Carr! Britsko-irský komik tento měsíc rozjíždí svoje celosvětové turné, které ho zanese i do Portugalska, Hong Kongu, Japonska či na Gibraltar. Carr se během své kariéry proslavil jako mistr černého humoru a jeho vystoupení vždycky začleňují i publikum. Zaručujeme, že na tento kulturní zábavu budete vzpomínat hodně dlouho!

Jimmy Carr

Britský komik Jimmy Carr

 

Premiéra filmu Captain Marvel

Čtvrtek 7. března, v kinech po celé České republice

Filmový trhák Captain Marvel dorazí do kin po České republice! Jedná se o vůbec první „marvelovku„, která v titulní roli ztvární ženu. Mezi účinkující herce nechybí například Brie Larson, Jude Law nebo Samuel L. Jackson. Jestli vás tato sestava nepřesvědčí na tento film zajít, tak už nevíme…! Upoutávka na nadcházející filmový trhák Captain Marvel je k vidění níže.

Zdroj: YouTube, Instagram, ČSFD, pauliegarand.cz, jimmycarr.com, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat