Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

7. března 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Březen se nám rozjíždí ve velkém stylu! Co nás tento týden čeká za hudební a kulturní akce? Vše vám prozradíme níže!

Premiéra filmu Captain Marvel

Čtvrtek 7. března, v kinech po celé České republice

Studio Marvel představuje filmový trhák Captain Marvel! Film se odehrává během devadesátých let, kdy se planeta Země ocituje uprostřed války mezi dvěma civilizacemi mimozemských bytostí. Jediná, kdo naší planetu dokáže zachránit, je pilotka Carol Danvers (ztvárněna herečkou Brie Larson). Dokáže odvrátit vliv hrůzostrašné války na naší planetě? Zachrání lidstvo před jistým zánikem? Vše se dozvíme ve filmu Captain Marvel!

 

Audi FIS World Cup ve Špindlerově Mlýně

Pátek 8. března a sobota 9. března, Skiareál Svatý Petr, Špindlerův Mlýn

Světový pohár v alpském lyžování se vrací do Špindlerova Mlýna! Po sedmi letech na sjezdovkách skiareálu Svatý Petr opět uvidíme nejlepší světové lyžařky, například Petru Vlhovou a Mikaelu Shiffrin. Poslední zmíněná lyžařka Shiffrin je letos v naprosto dominantní formě – Američanka již vyhrála Světový pohár ve slalomu a ve Špindlerově Mlýně může potvrdit prvenství i v obřím slalomu. Pokud Shiffrin vyhraje závod i v regulérním slalomu, stane se první lyžařkou v historii, která během jediné sezony vyhrála patnáct závodů. Je tak docela možné, že se ve Špindlerově Mlýně tento víkend přepíšou dějiny alpského lyžování! Tuto mimořádnou událost si zkrátka nemůžete nechat ujít.

 

Koncert Lil Xana

Neděle, 10. března v Lucerna Music Baru, od 20:00 hodin

Americký rapper Lil Xan v neděli zavítá do pražského Lucerna Music Baru! Rapper patří k nejpopulárnějším hudebníkům na internetových serverech v současnosti. Silné jádro fanoušků Lil Xana během koncertů vytváří naprosto jedinečnou atmosféru, kterou u jiných hudebníků nezažijete. Dorazte tak do pražského Lucerna Music Baru už v neděli – tohle vystoupení si budete pamatovat ještě hodně dlouho!

Rapper Lil Xan

Rapper Lil Xan

 

Zdroj: YouTube, worldcup2019.cz, musicbar.cz, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat