Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

28. března 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Začátek dubna s sebou přináší několik skvělých hudebních a kulturních akcí po celé České republice. Kterou z nich si vyberete vy?

Sebastian – Rub a líc Tour 2019

Čtvrtek 28. března, Sono Centrum, Brno, od 19:00 hodin

Sebastian se vrací! Rodák z Liberce tento týden odstartuje svoje Rub a líc Tour 2019 v brněnském Sono Centru a my se toho nemůžeme dočkat. Sebastian má za sebou těžký rok – chvíli se zdálo, že kvůli zdravotním potížím nebude moc delší dobu vystupovat. Skvělý zpěvák se z těžké situace ovšem dostal a během letošního turné poprvé představí fanouškům nový materiál, který od svého návratu složil. Jsme moc rádi, že je zpátky a věříme, že jeho tři vystoupení v Brně, Praze a Liberci budou opravdu stát za to.

Paulie Garand & Kenny Rough – Dank Tour 2019

Pátek 29. března, Fabric Club, Ostrava, od 20:00 hodin

Senzační rapové duo Paulie Garand a Kenny Rough tento týden v Ostravě završí svoje veleúspěšné Dank Tour 2019! Koncertní šňůra zavedla rappery do všech koutů republiky a fanoušci byli z vystoupení rapperů pokaždé nadšení. Nenechte si proto ujít poslední možnost zažít společné vystoupení těchto mimořádně nadaných rapperů už v pátek v ostravském Fabric Clubu.

Paulie Garand a Kenny Rough

Escalate taneční skupina roku Tour 2019

Sobota 30. března, TJ Sokol Chrudim, Chrudim, od 9:00 hodin

Začíná souboj o pozici nejlepší taneční skupiny východních Čech! Turné Escalate taneční skupina roku tento víkend zavítá do Chrudimi, kde se proti sobě utkají nejlepší taneční skupiny z okolního regionu. Nemusíte ani být fanouškem skupinového tance, aby jste si tuto událost užili – akci totiž doplňuje celodenní zábavný program vedený skvělým moderátorem, Ondrou Vodným!

Tanecniskupinaroku

Vystoupení DJe Michaela C na Storm Wow Night

Sobota 30. března, Trinity Club, Pardubice, od 22:00 hodin

Náš rezidentní DJ Michael C tento týden roztančí Trinity Club v Pardubicích! Michael bude hlavním účinkujícím interpretem na tamním tanečním večírku Storm Wow Night – pokud jste fanouškem EDM hudby, na této akci nesmíte chybět!

Michael C

Emma Drobná & Emma Smetana – Československé Tour 2019

Sobota 30. března, Kofola Music club, Krnov, od 20:00 hodin

Emma Drobná a Emma Smetana pokračují ve svém společném československém turné! Tento týden zavítá hvězdné duo do Krnova, kde vystoupí v intimním prostoru Kofola Music Clubu. Společné koncerty Emmy Drobné a Emmy Smetany loni nadchly fanoušky po celé České republice, tak pokud chcete zažít večer plný skvělé hudební zábavy, dorazte do Kofola Music Clubu v Krnově už v sobotu!

Elite Model Look – castingy 2019

  • Pondělí 1. dubna, Palác Pardubice, Pardubice, od 15:00 hodin
  • Úterý 2. dubna, Centrum Černý Most, Praha, od 15:00 hodin
  • Středa 3. dubna, Frýda, Frýdek-Místek, od 15:00 hodin
  • Čtvrtek 4. dubna, OC Breda & Weinstein, Opava, od 15:00 hodin

Sníte o kariéře ve světě modelingu? Toužíte o tom, být hlavní tváří celosvětové značky? Pokud vaše odpověď alespoň na jednu z těchto otázek je ano, jste na správném místě! Příští týden se po celé České republice pořádají castingy na prestižní modelingovou soutěž Elite Model Look. Soutěž je otevřená všem, co se na oficiálních stránkách soutěže přihlásí. Podmínky soutěže najdete na plakátu níže. Do jakéhokoliv regionálního kola soutěže se můžete přihlásit ZDE. Hodně štěstí!

Elite Model Look Casting

 

Zdroj: tanecniskupinaroku.cz, pauliegarand.cz, sebastianmusic.cz, Facebook, kofolamusicclub.cz, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat