Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

18. dubna 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Velikonoce jsou tu a s nimi přichází i velká řada hudebních a kulturních akcí, na kterých nebudete chtít chybět. Koncerty, filmové premiéry a taneční soutěže – letošní Velikonoce jsou nabité skvělými akcemi! Na které z nich kývnete vy?

Koncert Petera Aristona a Michala Horáka

Čtvrtek 18. března, Eleven Club, Brno, od 19:00 hodin

Čtvrtek 25. března, Restaurace U Bohuslavů, Čelákovice, od 19:00 hodin

Koncertní turné nadaného zpěváka Petera Aristona po České republice pokračuje! Autor hitu Eye Of A Needle zahraje tento týden v Brně a v Čelákovicích. Peter nedávno představil svůj nový singl Missing The Moments a letos chystá i nové album. Nepromarněte tedy možnost vidět tohoto skvělého hudebníka hrát naživo!

Peter Aristone

Peter Aristone

Escalate Taneční skupina roku Tour 2019

Sobota 20. března, Sportovní hala Slavia, Praha, od 8:30 hodin

Neděle 21. března, Sportovní hala Slavia, Praha, od 8:30 hodin

Prestižní celorepubliková taneční soutěž Escalate Taneční skupina roku se chýlí do závěrečných kol! Tento týden se v pražské Sportovní hale Slavia uskuteční Mistrovství Čech v art a disco disciplínách. Který tým oslní fanoušky a odbornou porotu nejvíce? Kdo postoupí do celoevropského finále této prestižní taneční soutěže v červnu? Vše se dozvíme už tento víkend!

Tanecniskupinaroku

Koncert Jessie J

Úterý 23. března, Forum Karlín, Praha, od 20:00 hodin

Anglická popová hvězda Jessie J dorazí do Prahy! Fenomenální zpěvačka a autorka hitu Price Tag či Domino v úterý rozzáří pražské Forum Karlín – tento koncert si rozhodně nebudete chtít nechat ujít. Koncerty Jessie J jsou vždycky plné energie a skvělých popových písniček, které si budete broukat celý týden.

Jessie J

Jessie J

Premiéra filmu Avengers: Endgame

Od středy 24. března v kinech po celé České republice

Poslední etapa filmové série Avengers konečně přichází do kin! Porazí Thanos zbylé superhrdiny? Odpustí si Captain America a Iron Man svoje předchozí hádky ve prospěch kolektivního dobra? To vše se dozvíme už ve středu 24. března.

Výstava Titanic

Do 19. května, Výstaviště Brno

Chcete o Velikonocích zažít něco opravdu skvělého? Na brněnském Výstavišti do 19. května běží mimořádná výstava Titanic! Zažijte prostory první třídy na nejznámější lodi v historii, nebo se projděte po ikonickém schodišti, jako Leonardo DiCaprio v oscarovém filmu z roku 1997. Nepromarněte možnost tuto senzační výstavu zažít na vlastní kůži, dokud je ještě čas!

 

Zdroj: Facebook, Instagram, Titanic Výstava, Escalate Taneční skupina roku, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat