Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

25. dubna 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Poslední dubnový týden je tu! Završte tento měsíc ve velkém stylu na jedné ze skvělých hudebních a kulturních akcí, které se konají po republice. Které z nich kývnete vy?

Avengers: Endgame

V kinech po celé České republice

Největší filmový trhák letošního roku konečně dorazil do kin! Avengers: Endgame je kulminací dosavadní filmové série Avengers a podle recenzí se zdá, že se možná jedná o vůbec nejlepší film, který studio Marvel kdy vydalo. Zachrání zbylí Avengers svět před Thanosem? Má lidstvo šanci na přežití? To vše se dozvíme v novém filmu Avengers: Endgame! Mrkněte na upoutávku níže.

 

Escalate Taneční skupina roku tour 2019 – Mistrovství Moravy

Sobota 27. dubna, Sportovní hala Euronics, Zlín, od 9:30 hodin

Neděle 28. dubna, Sportovní hala Euronics, Zlín, od 9:00 hodin

Už tento týden se dozvíme, která taneční skupina vládne celé Moravě! Prestižní taneční soutěž Escalate Taneční skupina roku se chýlí do finální fázi a červnové celoevropské kolo se pomalu blíží. Kdo z moravských tanečních skupin v červnu změří svoje síly proti nejlepším tanečním skupinám v Evropě? To se dozvíme už tento víkend ve Zlíně!

Tanecniskupinaroku

 

Emma Smetana & Emma Drobná – ČeskoSlovenská Tour

Sobota 27. dubna, Sklub Olomouc, od 20:00 hodin

Povedené koncertní turné Emmy Smetany a Emmy Drobné po České republice a Slovensku pokračuje! Tyto mimořádně nadané zpěvačky tento týden zavítají do olomouckého Sklubu, kde fanouškům zazpívají směs starých i nových hitů jako Try, Lost & Found nebo No Fire. Chcete zažít pořádnou hudební parádu? Dorazte do Sklubu v Olomouci už tuto sobotu!

 

Prosecco & Food Festival

Sobota 27. dubna, Žluté lázně, Praha, od 12:00 hodin do 22:00 hodin

Neděle 28. dubna, Žluté lázně, Praha, od 12:00 hodin do 20:00 hodin

Milovníci dobrého jídla a občerstvení, tuto akci si nebudete chtít nechat ujít! Tento víkend ve Žlutých lázních startuje festivalová sezona – na Prosecco & Food Festivalu budete moci ochutnat desítky druhů prosecca, šumivých vín a různých gastronomických specialit, včetně mořských plodů, pizzy či italských salámů. Tomu říkáme paráda!

Prosecco & Food Festival

Čarodějnický rej s Pigym v Hostivaři

Úterý 30. dubna, Hostivařská přehrada, Praha, od 15:00 hodin do 22:00 hodin

Oslavte letošní pálení čarodějnic u Hostivařské přehrady s prasátkem Pigy! V zábavném programu letos nebude chybět tradiční rej čarodějnic, opékání buřtíků či soutěží u táboráku. Návštěvníky navíc čeká skvělý hudební program, během kterého zahrají například Tereza Balonová, Petra Gobelová či Děda Mládek Illegal Band!

Čarodějnický rej s Pigym na Hostivaři

Čarodějnický rej s Pigym v Hostivaři

 

Výstava Titanic

Do 19. května, Výstaviště Brno

Oslavte 1. máj ve velkém stylu na unikátní výstavě Titanic v Brně! Interaktivní výstava vás zanese zpět v čase na nejznámější loď v historii. Jak vypadaly kajuty první třídy na Titanicu? Co vedlo k tomu, že plavba ikonické lodi skončila tak tragicky? Vše se dozvíte v Brně na výstavě Titanic!

 

Zdroj: Shutterstock, Instagram, Pigy, Žluté lázně, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat