Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

2. května 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

První máj je sice za námi, ale i tento týden nabídne řadu neuvěřitelných hudebních a kulturních akcí, do kterých se rozhodně zamilujete. Která z nich u vás vítězí? Mrkněte na kompletní seznam níže.

Koncert X Ambassadors

Neděle 5. března, Klub Roxy, Praha, od 19:00 hodin

Americká rocková skupina X Ambassadors se po dvou letech vrací do Prahy! Autoři hitu Renegades či Jungle letos představí svoje třetí album a v rámci svého celoevropského turné vystoupí v pražském klubu Roxy. Lístky na nedělní koncert jsou ještě k mání, tak pokud si chcete užít pořádnou hudební parádu, dorazte do klubu Roxy už v neděli!

Kapela X Ambassadors

Kapela X Ambassadors

Koncert Alvaro Solera

Úterý 7. března, Tipsport Aréna, Praha, od 20:00 hodin

Milovníci španělské a latinské hudby, máte se na co těšit! V pražské Tipsport Aréně v úterý zahraje skvělý španělský hudebník Alvaro Soler. Sympatický zpěvák představí českým fanouškům nové hity z loňské desky Mar De Colores, která kombinuje popové, hip-hopové a folkové rytmy. Bude to paráda, na kterou jen tak nezapomenete!

Alvaro Soler

Alvaro Soler

Escalate Taneční skupina roku – Mistrovství Čech v kategorii Street

Sobota 4. března, TJ Sokol Chrudim, od 9:00 hodin

Neděle 5. března, TJ Sokol Chrudim, od 9:00 hodin

Prestižní taneční soutěž Escalate Taneční skupina roku se chýlí do závěrečné fáze! Kdo se stane mistrem Čech v nabité kategorii Street? Kdo zvítězí nad ostatními a získá možnost si zatancovat vedle nejlepších tanečních skupin v Evropě? To vše se dozvíme už tento víkend v Chrudimi, tak pokud ještě nemáte nic v plánu a chcete zažít skvělou taneční parádu, rozhodně dorazte!

Tanecniskupinaroku

Výstava Titanic

Do 19. května, Výstaviště Brno

Málokterá výstava v České republice měla během svého uskutečnění takový úspěch, jako brněnskávýstava o Titanicu. Prestižní program nabízející unikátní náhled do nejznámější lodi v historii se stal takovým hitem, že jeho pořadatelé se dvakrát rozhodli prodloužit termín trvání. Výstava se v Evropě vyskytuje vůbec naposledy, a tak bychom rozhodně doporučili, abyste se tam dostavili ještě dokud je čas!

 

Zdroj: Instagram, Shutterstock, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat