Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

9. května 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Květnové svátky jsou sice za námi, ale to neznamená, že se už tento měsíc nemáme na co těšit! Mrkněte na náš nejnovější seznam hudebních a kulturních akcí, které se tento týden uskuteční po České republice – která z nich u vás vítězí?

Sziget Party: The Silver Spoons + I Love You Honey Bunny + Bratři

Středa 15. května, Café V lese, Praha, od 19:30 hodin

Ve středu se v útulném prostředí Café V lese uskuteční finále soutěže Jednou ranou na Sziget! Tato unikátní soutěž nabízí českým kapelám možnost si zahrát na jednom z nejprestižnějších evropských hudebních festivalech na světě: na maďarském festivalu Sziget. Z desítek kapel, jež se do soutěže původně přihlásily, nyní zbyly pouze tři. Která z nich vyhraje možnost si zahrát na prestižním budapešťském festivalu? To se dozvíme už ve středu!

The Silver Spoons

The Silver Spoons

První ze tří koncertů Leoše Mareše v O2 areně

Čtvrtek 16. května, O2 arena, Praha, od 19:00 hodin

A je to tady! První ze tří velkolepých koncertů Leoše Mareše v O2 areně se blíží a my se nemůžeme dočkat. Leoš chce svým fanouškům nabídnout unikátní program nabitý hudebními hosty, symfonickým orchestrem a neuvěřitelným pohyblivým pódiem, jež jsme v České republice dosud neviděli! Letošní série tří koncertů navazuje na úspěšné dva loňské koncerty, kdy Leoš vyprodal O2 arenu dva večery po sobě. Dokáže Leoš překonat svůj vlastní loňský úspěch i letos? To si pište, že ano!

Výstava Titanic

Do neděle 19. května, Výstaviště Brno

Pobyt senzační výstavy Titanic v Brně se pomalu chýlí ke konci, tak neváhejte a dorazte na tuto úžasnou kulturní událost, dokud je ještě čas! Jak velké byly na Titanicu rozdíly mezi kajuty v první a třetí třídou? Proč mnozí považovali známou loď za nepotopitelnou? Vše a mnohem víc se dozvíte na výstavě Titanic na Výstavišti v Brně!

 

Zdroj: Shutterstock, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat