Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

21. září 2018 10:15
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Podzim se nám pomalu blíží, ale hudby a kultury přibývá! Dovolte, abychom vám vybrali čtyři nejlepší akce v nadcházejícím týdnu, u kterých zkrátka nesmíte chybět.

1. Hanácká vodka Evropa 2 Open Air Ostrava – 22.9.2018, Trojhalí Karolina od 19:00

Poslední letošní Hanácká vodka Evropa 2 Open Air akce je tu! Tentokrát zavítáme do Ostravy, kde nás čeká řada vystoupení od největších jmen na české hudební scéně. Nebude tu chybět například Xindl X, který tu představí novou desku Sexy Exity, Eddie Stoilow, Atmo Music, Verona, či LinaKaro. Skvělý hudební program doplní moderátoři Pavel Cejnar, Nasty, Ondra Urban a Petr Říbal. Přijďte zapařit s Evropou 2 ještě jednou – Bude to stát za to!

 

2. Hudbou a tancem Společně k úsměvu – 23.9.2018, Sono Centrum, Brno od 17:00 

Tento víkend se v Brně koná zcela výjimečná akce Hudbou a tancem Společně k úsměvu. Celodenní program obsahuje řadu skvělých hudebních a tanečních vystoupení na podporu onkologicky léčených dětských pacientů a mladých dospělých. To znamená, že se můžete bavit a zároveň přispět na dobrou věc. Vystoupí například vítězka SuperStar Tereza Mašková, Hana Holišová, nebo Robert Jícha. Nenechte si to ujít!

 

3. Top Dream Company & DJ Roxtar – 14 let – 27.9.2018, Lucerna Music Bar, Praha od 20:00

Funková a soulová skupina Top Dream Company slaví 14 let na scéně! Kapela, která pravidelně pořádá koncerty po celé Evropě, si na mimořádné výročí pozvala DJ Roxtara jako doplňujícího interpreta. To znamená, že diváky v Lucerna Music Baru čeká zcela unikátní hudební mix. Lístky jsou ještě k mání a rozhodně bychom doporučili dorazit už na osmou, ať si užijete prostředí Lucerna Music Baru a obsadíte dobré místa do té doby, než Top Dream Company začnou hrát v 21:00. Uvidíme se tam!

 

 

4. Vystoupení Thoma Artwaye v Zlíně – 22.9.2018, Baťův Institut, Zlín od 17:30

Thom Artway letos prožívá naprosto parádní ročník – oslnil diváky na hudebním festivalu Sziget, vydal veleúspěšné album All I Know a teď se chystá na koncertní turné po Evropě! Svět leží brněnskému zpěvákovi u nohou a vy ho můžete vidět na vlastní oči už tento víkend ve Zlíně, tak neváhejte a zažijte show, na kterou budete vzpomínat ještě hodně dlouho.

 

 

9 písniček s nejujetějšími texty: Nízké čelo, ale umím trochu hrát…

Články, které by tě mohly zajímat