Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

28. září 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

První říjnový týden nabízí řadu parádních kulturních a hudebních akcí, které určitě stojí za návštěvu. Koncerty, filmové premiéry, to vše vás příští týden čeká! Kam vyrazíte vy?

Koncert Paulie Garand & Kenny Rough v Lucerna Music Baru, Praha – 3/10 ve 20:00

Senzační rapperské duo Paulie Garand a Kenny Rough zahajují letošní Runway Tour ve velkém stylu: koncertem v ikonickém Lucerna Music Baru v Praze! Dvojice, která spolu vystupuje už řadu let, se proslavila hlavně díky hitu Boomerang v roce 2015. Letos chystají Paulie Garand a Kenny Rough i společnou desku a my se na ni nesmírně těšíme! Pokud chcete slyšet nové pecky a staré klasiky od této dvojice, dorazte do Lucerna Music Baru už 3/10.

 

Koncert Xindla X v Ateliéru Babylon, Bratislava – 4/10 ve 20:00

Xindl X zahajuje slavnostní seXy eXity tour 2018 v bratislavském Ateliéru Babylon! Český hudebník slaví deset let na scéně a turné seXy eXity bude nejspíš nejlepší turné, na které se kdy vydal. Nebudou chybět nové hity, například singl Dřevo, nebo staré klasiky jako Anděl, či Chemie. Během desetileté kariéry se z Xindla X stal jeden z nejrespektovanějších textařů v České republice a na Slovensku, má na kontě celkem osm desek a jeho hvězdný status stále roste. Rozhodně si Xindla X nenechte ujít, ať už v Bratislavě, či v České republice, kde bude hrát od 6. října do 20. prosince.

 

Česká premiéra filmu Venom – 4/10 v kinech po celé ČR

Největší podzimní filmový trhák je tu! Film Venom není ledajaký film o superhrdinech – je temnější, akčnější a jaksi celkově „hororovější“, než většina dosavadních filmů ze studia Marvel. Hlavní role se ujme Tom Hardy, který tu ztvární novináře Eddieho Brocka, jehož se zmocní mimozemský symbiot Venom. Pokud ještě váháte, zda na film zajít, nebo ne, máme pro vás upoutávku níže. Venom bude určitě stát za to!

 

Koncert Eddie Stoilow v Buena Vista Clubu, Plzeň – 5/10 ve 20:00

Už 5/10 zahajuje Eddie Stoilow turné World Tour – 15 let spolu  v Buena Vista Clubu v Plzni! Kapele se rok 2018 nesmírně vydařil: Eddie Stoilow navázali na úspěch singlu We Rule This World řadou parádních vystoupení na festivalech jako Aerodrome Festival, a teď chystají koncertní turné k patnáctému výročí působení na scéně. První koncert v Plzni se odehraje v útulném prostředí Bona Vista Clubu a určitě doporučujeme dorazit co nejdřív, ať obsadíte ty nejlepší místa!

 

Zdroj: Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat