Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy EVROPY 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

1. listopadu 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy EVROPY 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

První listopadový týden je tu! Chápeme, že počasí už není nejpříznivější, ale tento týden naštěstí nabízí řadu parádních kulturních akcí, u kterých nezáleží ani na počasí. Které z nich si vyberete vy?

1. Koncert Eddie Stoilow – sobota 3. listopadu 2018 v klubu K2, České Budějovice, od 19:30 hodin

Turné Eddie StoilowGoldfingers World Tour zavítá v sobotu do Českých Budějovic a pokud žijete v okolí, tak u toho nesmíte chybět! Kapela navazuje na nezapomenutelný koncert v pražském Lucerna Music Baru a kluci slibují, že to v Českých Budějovicích pořádně rozjedou! Fanoušci Eddie Stoilow v jižních Čechách se mají rozhodně na co těšit.

 

2. Koncert Thoma Artwaye – středa 7. listopadu 2018 v Paláci Akropolis, Praha, od 19:30 hodin

Thom Artway a jeho koncertní turné All I Know míří do Prahy! Zažijte tohoto vysoce nadaného zpěváka naživo v unikátním prostředí kulturního centra Palác Akropolis na Žižkově. Podle zdrojů se k Artwayovi během koncertu na pódiu přidá i speciální host: zpěvačka Lenny!

 

3. Koncert Welshly Arms – středa 8. listopadu 2018 ve Futurum Music Baru, Praha, od 20:00 hodin

Na světě neexistuje mnoho kapel jako Welshly Arms. Šestičlenná kapela z Clevelandu ve Spojených státech kombinuje blues, rock a gospelovou hudbu a v Česku se její singl Sanctuary stal jeden z nejpopulárnějších písní roku 2018. Kapela příští týden  představí tento hit, spolu s dalšími peckami z nové desky No Place Is Home, poprvé v České republice. Pokud na tuto akci máte lístek, tak vám rozhodně závidíme!

 

4. Premiéra filmu Dívka v pavoučí síti – čtvrtek 8. listopadu 2018 v kinech po celé České republice

Příští týden dorazí do kin pokračování veleúspěšné knižní série Millenium, od švédského novináře a spisovatele Stiega Larsonna! Ve filmu Dívka v pavoučí síti se musí hlavní hrdinka Lisbeth Salander postavit démonům švédské společnosti i jejího osobního života. Podaří se Lisbeth napravit chybu z minulosti, která jí pronásleduje doteď? Vše se dozvíte v parádním pokračování ikonické severské krimi série.

 Zdroj: YouTube, Facebook, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat