Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

8. listopadu 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Listopad se nám pořádně rozjíždí! Užijte si následující týden ve velkém stylu s naším výběrem nejlepších hudebních a kulturních akcí po celé republice. Kterou z nich navštívíte tento týden vy?

1. Koncert Emmy Drobné a Emmy Smetany v Kabinetu MÚZ v Brně – 10. listopadu od 20:00 hodin

Dvě veleúspěšné zpěvačky, jedno nezapomenutelné koncertní turné. Emma Drobná a Emma Smetana zahajují společné turné a o víkendu to pořádně rozjedou v brněnském Kabinetu MÚZ! Zpěvačky slibují divokou jízdu plnou energie a obě stoprocentně zahrají nové hity Try nebo Lost & Found. Rozhodně si nenechte ujít vystoupení dvou mimořádně nadaných hudebnic v intimním prostoru. Na tento koncert budete vzpomínat ještě hodně dlouho!

 

2. Koncert Eddie Stoilow v kulturním centru Vratislavice – 16. listopadu od 19:30 hodin

Kapela Eddie Stoilow v rámci jubilejního turné 15 let spolu zavítá do Vratislavic! Kapela prožívá nesmírně povedený rok – po úspěšném singlu We Rule This World zahrála na několika významných hudebních festivalech, včetně Aerodrome Festivalu. Kapela nadále dokazuje, že patří mezi elitu českých rockových kapel. Přesvědčte se o tom i vy a dorazte do kulturního centra Vratislavice už 16. listopadu!

 

3. Festival Life! 2018 na Výstavišti v Brně – 9. – 11. listopadu

Chcete si zatancovat s Andreou Verešovou, zasportovat s Roman Šebrlem, nebo dokonce zapařit na počítači s Ondřejem Sokolem? Letošní Festival Life! vám nabídne možnost splnění všech těchto přání a mnohem víc. Skvělé Výstaviště Brno se o víkendu promění ve festival sportu, tance a zábavy! Na místě bude přes 100 herních počítačů, celkem 4 pořádané běhy, desítky kadeřníků a stylistů a ani letos nebude chybět tradiční sobotní pokus o rekord v počtu tanečníků v jedné místnosti. Kompletní rozvrh aktivit najdete ZDE. Uvidíme se tam!

 

4. Premiéra filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny – 15. listopadu

Vraťte se do světa magie v druhém dílu parádní filmové série Fantastická zvířata! Když se zločinci Grindelwaldovi podaří utéct z vězení, má v úmyslu jedinou věc: ovládnout svět magie. Jediní, kdo ho v tom můžou zastavit, jsou hrdinové z Bradavic, Mlok Scamander a jeho učitel, Brumbál. Povede se jim zastavit Grindelwalda a zachránit tak svět, jak ho známe? To se dozvíme v kinech už od 15. listopadu.

 

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat