Právě vysíláme

Hudební hvězdy si to rozdaly v ringu: Krev i předčasně ukončený zápas

4. června 2022 11:30
Hudební hvězdy si to rozdaly v ringu: Krev i předčasně ukončený zápas

Rapperská scéna zažila další večer bojových sportů. Boxerská organizace Fight Night Challenge nabídla druhé vydání, ve kterém do ringu nastoupili populární rappeři Rytmus, Majk Spirit nebo Separ. Ovšem nechyběli ani ostřílení zápasníci MMA.

Hlavní zápas galavečera ovládl slovenský rapper Majk Spirit, který suverénně rozdrtil kolegu z oboru, ale především kamaráda Separa. Ve prospěch Spirita byl dlouho očekávaný zápas ukončen už v prvním kole, z důvodu, že Separovi tekla nekontrolovaně krev z nosu. Ten po zápase přiznal, že si před pár týdny způsobil při tréninku trojitou tříštivou zlomeninu nosu. Přes tento velký hendikep dal do přípravy i zápasu maximum, stejně jako Spirit. “Nechtěl jsem zklamat lidi a zrušit zápas jak pu**y, tak jsem prostě nastoupil,” uvedl Separ na instagramu a dodal: “Riskoval jsem a v podstatě i věděl, že to nebude ok. V prvním kole mi ho Spirit rozbil a já už jsem se jen  dusil krví po zbytek polovičního zápasu, který jsme ukončili, protože se nedalo fungovat dál”.

Dalším očekávaným hvězdným boxerským duelem byl Rytmus vs. Vlavo Moloch, vyostřený začal velmi kontroverzně. Mohlo za to nesportovní chování Denise Domrockého alias Molocha, který byl iniciátorem tohoto boxerského zápasu. Rytmus několikrát vyzval na sociálních sítích a ten nakonec svolil a výzvu přijal. Podle Rytmuse šlo Malochovi pouze o zviditelnění a před zápasem se nechal slyšet, že si jde pro výhru a jeho slova skutečně naplnil.

Fanoušci MMA si též přišli na své. Jeden z nejatraktivnějších zápasů večera předvedli Attila Végh vs. Emanuel Newton. Vítězství si odnesl Végh, jenž vyhrál na body.

Články, které by tě mohly zajímat