Právě vysíláme

Hugh Jackman a Deborra-Lee se rozvádí, byli spolu 27 let

21. září 2023 15:44
Hugh Jackman a Deborra-Lee se rozvádí, byli spolu 27 let

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee patřili mezi nejstabilnější páry Hollywoodu. Proto bylo pro mnohé šokem, když dvojice oznámila, že se rozvádí. Důvod jejich odloučení je neznámý. Dělí je třináctiletý věkový rozdíl.

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness se rozvádějí. Po sedmadvaceti letech manželství, během kterého se jim narodily dvě děti, se rozhodli jít každý svou cestou. Jejich odloučení přitom bylo nečekané, navenek se zdálo, že je mezi nimi vše v pořádku. Důvod rozvodu je zatím neznámý.

Manželé se seznámili v roce 1995 během natáčení australského seriálu Correlli. Pro herce šlo o první práci po dokončení školy. „Ona v té době už byla velkou hvězdou. Všichni ji milovali. Vyzvedávali nás autem. Já jsem seděl vzadu, ona si sedla dopředu. Měla na očích sluneční brýle. Připásala se, otočila se na mě a řekla: ‘Ahoj, jsem Deborra-Lee Furness, ráda tě poznávám.‘ Vzpomínám si, že jsem si pomyslel: ‘Tahle holka se mi líbí‘,“ zavzpomínal Jackman na své první setkání s tehdy budoucí manželkou.

O šest týdnů později si Jackman všiml, že se kolem Deborry motá nějaký chlápek. A uvědomil si, že začíná žárlit. Týden se s ní neviděl, pak se jí se svými city svěřil a byl překvapený její odpovědí. Také se do něj zamilovala. A tak milostný příběh dvojice odstartoval.

Po celých sedmadvacet let se zdálo, že je pár nerozlučný. Spolu má dvě děti, avšak obě jsou adoptované. Deborra-Lee několikrát potratila. Jejich starší syn Oscar má třiadvacet let, mladší Ava osmnáct.

Články, které by tě mohly zajímat