Právě vysíláme

Hvězda seriálu Útěk z vězení potvrdila vznik šesté řady neobvyklým prohlášením

23. září 2020 12:10
Hvězda seriálu Útěk z vězení potvrdila vznik šesté řady neobvyklým prohlášením

Vzpomínáte na seriál Útěk z vězení? Tento oblíbený seriál se natáčel od roku 2005 až do roku 2017 a získal ohromnou popularitu. Nyní navíc jeho hlavní hvězda zveřejnila dost zajímavou informaci a naznačila možné pokračování.

Dominic Purcell, který si zahrál hlavní roli Lincolna Burrowse zveřejnil na Instagramu příspěvek, který jistě potěší řadu seriálových fandů. Herec totiž přiznal, že vznikne šestá řada seriálu a čeká nás tak pokračování.

Status oblíbeného Dominica byl však dosti tajemný, protože herec se v něm vyjadřoval k různým drbům, které o něm kolují. „Drb č. 1: Jsem starý. Ano, je mi 50 let… Drb č. 2: Jsem plešoun. Ne, mám hodně vlasů, jen mě lidé nutí si je holit. Drb č. 3: Bude 6. sezóna Útěku z vězení. Ano… Drb č. 4: Mám rád lidi? Ne. Určitě ne,“ napsal.

Hercův příspěvek pochopitelně fanoušky potěšil a řada z nich bere vznik šesté řady za hotovou věc. Samotní tvůrci ovšem ještě nic nepotvrdili. V roce 2019 však generální ředitel Fox Enterntainment řekl, že pokud scénáristé přijdou v dobrým příběhem, pokračování úspěšného seriálu se nebrání.

Zdroj: Ladbidle, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat