Právě vysíláme

Hvězdní upíři Ian Somerhalder a Nikki Reed přivítali na světě druhého potomka

1. července 2023 8:10
Hvězdní upíři Ian Somerhalder a Nikki Reed přivítali na světě druhého potomka

Ian Somerhalder a jeho manželka Nikki Reed jsou dvojnásobnými rodiči. Před několika dny přivítali na světě syna, jeho jméno však před médii zatím tají. Zprávu dvojice oznámila ve čtvrtek na svých sociálních sítích.

Hvězdy Upířích deníků a StmíváníIan Somerhalder a Nikki Reed, se stali podruhé rodiči. Před několika dny se jim narodil syn. „Tyhle dny bych mohla označit jako ty nejkrásnější ve svém životě,“ napsala novopečená dvojnásobná maminka. „Narodil se doma do vody obklopený láskou,“ dodala a poděkovala porodním asistentům.

„Děkuji ti Nikki za tenhle úžasný dar. Druhé kolo, jdeme na to! Děkuji ti za tohle neuvěřitelného človíčka, za to, jak neuvěřitená jsi máma i za to, jak tvrdě makáš na tom, aby sis splnila své sny,“ vzdal hold své ženě Somerhalder, když dvojice oznámila druhé těhotenství.

Jak v lednu uvedli manželé v rozhovoru pro People, rádi by měli velkou rodinu. „Bylo to od dětství mým přáním,“ prozradil Somerhalder, který má s Reed už dceru Bodhi. Ta se narodila v červenci roku 2017. Dvojice se dala dohromady o tři roky dříve, vzala se v dubnu 2015.

 

Články, které by tě mohly zajímat