Právě vysíláme

Hvězdy filmové série RYCHLE A ZBĚSILE mají během natáčení docela zvláštní zvyky! Jaké?

5. srpna 2019 12:10
Hvězdy filmové série RYCHLE A ZBĚSILE mají během natáčení docela zvláštní zvyky! Jaké?

Podle deníku The Wall Street Journal si herci Dwayne Johnson, Vin Diesel a Jason Statham během natáčení chtějí zachovat svoje drsné povahy za každou cenu. Známé tváře filmové série Rychle a zběsile si s filmovými studii prý domlouvají, jak často můžou ve filmových bitkách dostat naloženo.

Zahrát si v akčním filmu není žádná legrace – jen se zeptejte trojice herců Dwayne Johnson, Vin Diesel a Jason Statham! Herci si to ovšem i v náročném prostředí umí udělat pěkné díky speciálním podmínkám, které tvoří někdy dokonce součást jejich smluv. A právě již zmíněné herecké trio patří podle deníku The Wall Street Journal ke světové špičce v tomto směru!

Prestižní deník například tvrdí, že Jason Statham má dohodu s filmovým studiem, která mu limituje čas ve filmu, kde dostává od ostatních herců nakládačku. Dwayne Johnson se naopak vždy stará o to, aby pravidelně víc rozdával rány než je přijímal. Vůbec nejodvážnějším je ale Vin Diesel – ten prý žádá svojí sestru, která pravidelně chodí na natáčení, aby spočítala, kolikrát mu kdo naložil. Herec mu to potom totiž bude chtít vrátit!

Docela by nás zajímalo, zda měla sestra Vina Diesela odvahu počítat, kolikrát její bratr dostal naloženo v této ikonické scéně s Dwaynem Johnsonem ve filmu Rychle a zběsile 5! My bychom si to nejspíš netroufli!

 

Zdroj: Maxim, Wall Street Journal, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat