Právě vysíláme

I Matthew McConaughey okomentoval trend „nemytí se“. Přes 10 let už prý nepoužil deodorant

24. srpna 2021 9:10
I Matthew McConaughey okomentoval trend „nemytí se“. Přes 10 let už prý nepoužil deodorant

Mezi hollywoodskými herci v posledních dnech koluje trend „nemytí se“. Hned dva hvězdné páry uvedly, že se kvůli šetření vodou pravidelně nesprchují a myjí se až ve chvíli, kdy zapáchají. Jak to pak má s hygienou herec Matthew McConaghey?

Jako první promluvila o nemytí herečka Mila Kunis se svým manželem Ashtonem Kutcherem. Ti uvedli, že pravidelně nesprchují sebe ani své děti. Jen si každý den otřou žínkou podpaždí a rozkrok. Úplně stejně jsou pak na tom i Kristen Bell a Dax Shepard, kteří přiznali, že děti umyjí až ve chvíli, kdy začnou zapáchat. Za zbytečnost pravidelně se mýt považuje i krasavec Jake Gyllenhaal a vypadá to, že špatná hygiena se stává mezi slavnými hvězdami trendem. Ne všichni ovšem jsou za to, že je správné se nemýt a naštěstí se našlo i pár slavných, co se denně sprchují a nestydí se za to. 😊 Ironickou poznámku a špatné hygieně například napsala Cardi B nebo Dwayne Johnson.

O mytí nyní promluvil i slavný herec Matthew McConaughey. Ten se sice prý sprchuje, ovšem podle svých slov už přes deset let nepoužil deodorant. Nepoužívá ho prý od té doby, co mu jedna z hereček na natáčení řekla, že by ho naopak použít měl a jeho to zjevně urazilo. Na svou obhajobu navíc tvrdí, že všechny blízké ženy jeho okolí tvrdí, že voní přímo báječně. Byly by ovšem i další ženy stejného názoru?

Články, které by tě mohly zajímat