Právě vysíláme

I s rouškou můžete udělat parádu! Mrkněte se na pár takových fešných kousků

18. března 2020 15:10
I s rouškou můžete udělat parádu! Mrkněte se na pár takových fešných kousků

Nosit roušku musí nyní podle nařízení vlády nosit teď už opravdu každý. Ti, kteří si potrpí na módu, už je ale měli nosit asi dávno. Taková rouška totiž může představovat opravdu fešný módní doplněk.

Ještě před pár dny museli ti, kteří nosili roušku, schytávat posměšné pohledy ostatních. Nyní se na ulici nesmíte ukázat bez ní. Naštěstí. Jasně, v té věci se rozhodně hůř dýchá. Lidem s brýlemi se navíc po pěti minutách jejich okuláry zamlží, ale kromě nezpochybnitelné důležitosti z hlediska zdraví mohou ústěnky, či jejich alternativní podoby fungovat i jako fešný módní doplněk.

Rouška je swag!

Dokazují to i fotografie, které začaly kolovat po internetu. Roušek totiž není dost a tak si je lidé musí často šít sami – obzvlášť nápaditými výsledky se pak rádi chlubí. Někteří se tak snaží vyšvihnout co možná nejoriginálnější design.

V případě, že byste si v současné situaci na ulici podle roušky vybrali svůj budoucí protějšek, tak jenom myslete na to, co všechno se může stát, až si roušku sundá… 🙂

 

Deník Metro dokonce vyhlásil soutěž o nejhezčí roušku, pražský primátor Zdeněk Hřib se pochlubil originálním motivem se zvířectvem a nezůstal sám. Dominik Feri zase ukázal tuhle folklórně vyvedenou:

 

Našli by se další příklady… Mrkněte a sami myslete na to, že fantazii se meze nekladou.

 

Zdroj: Facebook, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat