Právě vysíláme

Influencerka si přeje dokonalou postavu, za měsíc utratí za fitness procedury přes čtvrt milionu

2. listopadu 2023 14:43
Influencerka si přeje dokonalou postavu, za měsíc utratí za fitness procedury přes čtvrt milionu

Třicetiletá dvojnásobná šampionka Miss BumBum a influencerka Suzy Cortez, utrácí téměř 9000 liber měsíčně za fitness procedury, aby dosáhla dokonalé postavy. Třicetiletá žena má přísnou dietu a cvičební režim, který není pro slabé povahy.

Miss BumBum se o svůj postup dělí na Instagramu @suzyacortez, kde ji sleduje přes 2,3 milionu lidí. Nedávno prozradila, kam až je ochotná zajít kvůli upravenému tělu. Suzy tvrdí, že každý měsíc utratí za fitness procedury závratnou sumu peněz. Bývalá modelka také utrácí peníze za kvalitní doplňky stravy, nejmodernější vybavení a špičkové trenéry, kteří podporují její fitness životní styl.

„Tyto prvky jsou nezbytné pro udržení mého intenzivního tréninku a pro zdokonalení mého těla po fyzické i psychické stránce,“ uvedla. Prozradila, že za fitness procedury utratí zhruba 9000 liber měsíčně, což je v přepočtu přes 250 tisíc korun.

Suzy Cortez zároveň netají, že je velkou fanynkou Lionela Messiho. Několikrát se vyfotila ve vyzývavých pózách ve fotbalistově dresu.

Zdroj: Profimedia 

 

Články, které by tě mohly zajímat